Pazartesi akşamları reytinglerde büyük savaş yaşanacak! Kalp Yarası, Yasak Elma, Üç Kuruş ve Alparslan Büyük Selçuklu! Hangisi final yapacak?

TRT'nin merakla beklenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi başlıyor! Pazartesi akşamları büyük reyting savaşı yaşanacak! Kalp Yarası, Yasak Elma, Üç Kuruş ve Alparslan Büyük Selçuklu arasında büyükn savaş verilecek!

TRT'nin merakla beklenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor! Yayın tarihi belli oldu!

Pazartesi Akşamı Reyting Savaşında Kim Yenilgiye Uğrayacak?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölüm yayın tarihi açıklandı. Kadrosunda Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi başlıyor!

Pazartesi akşamları Fox Tv'de Yasak Elma ve ATV'de Kalp Yarası dizisine sağlam rakipler geliyor! TRT'nin merakla beklenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizi Pazartesi ekranlara gelecek. Bir yandan da Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Üç Kuruş dizisi de Pazartesi akşamları yayınlanmaya hazırlanıyor!

Kalp Yarası, Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Üç Kuruş! 

Pazartesi akşamı ekranlarda büyük reyting savaşı yaşanacak. ATV'de bu sezon ekranlara yeni başlayan Kalp Yarası büyük başarı elde etmiş ve birincilik koltuğunu uzunca bir süre kaptırmamıştı. Ancak Fox Tv'de Yasak Elma'nın heyecanlı bölümlerinin başlamasıyla zirve yarışı ikiye bölünmüştü. Şimdi ise 2 güçlü rakip daha geliyor!

Show Tv'de merakla beklenen başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş dizisi Pazartesi akşamları ekrana gelmeye hazırlanıyorken TRT'den de haber geldi!

TRT'nin başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi de Pazartesi akşamları ekranla gelmeye hazırlanıyor.

Pazartesi akşamları reytinglerde zirveye oynayan 4 dizi birden yer alacak. Bu savaştan ise mutlaka bir dizinin veda etmesi bekleniyor. 

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Göründe en son Kalp Yarası reytinglerde gerilemişti. Yasak Elma ise özellikle son fragmanı ile büyük heyecan yarattı.. Yeni dizilerden Üç Kuruş'un da büyük olasılıkla reytinglerde zirveye oynayacağı düşünülüyor. TRT'nin yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisininde reytinglerde iyi bir oran yakalaması bekleniyor.