TRT'nin adından söz ettiren dizisi Masumlar Apartmanı'na Özgü Namal geliyor. Teklif gitti cevap verildi! Özgü Namal Masumlar Apartmanı dizisine hangi rolde geliyor?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masunlar Apartmanı dizisine sürpriz isim geliyor. 

Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisine ünlü oyuncu Özgü Namal geliyor! İkinci sezonu ile ekranlara gelen Masumlar Apartmanı'nda reytinglerin düştüğü gözlemlenmişti. İnci rolüne hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılması ile diziye Melisa Şenolsun dahil olmuştu.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde durağan ve klasikleşen hikaye nedeniyle reytingler düşmüştü. İnci'nin ardından hemen yeni bir aşk hikayesi yazılması zaten yeni bir oyuncuya alışmak durumunda kalan seyirciyi kaçırtmıştı. 

Üzerine birde Fox Tv'de İngiliz yapımı The Split dizisinden uyarlanan başrollerinedn Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başarılı gidişi Masumlar Apartmanı'nın reytinglerini düşürmüştü.   

Masumlar Apartmanı düşen reytinglerini Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden geri almaya kararlı. Bu nedenle bir süredir ekranlarda olmayan bir dönemin aranan yüzü Özgü Namal'a teklif gitti.

Geçtiğimiz sene Hükümsüz dizisinden son anda ayrılan Özgü Namal'a Masumlar Apartmanı'ndan teklif gitti.

ÖZGÜ NAMAL'A TEKLİF EDİLEN YÜKSEK ÜCRETE EZGİ MOLA TEPKİSİ!

Peki aslında dijital bir yapımda yer almak isteyen Özgü Namal gelen bu teklife ne cevap verdi?

Geçtiğimiz sene eşi Serdar Oral'ı kaybeden oyuncunun Masumlar Apartmanı teklifine ne cevap verdiği merak konusuydu. 

Masumla Apartmanı dizisinin yapımcısı Onur Güvenatam, Özgü Namal'a dudak uçuklatan bir rakam teklif ettiği iddia edildi. Ancak bu durum dizinin yıldız ismi Ezgi Mola tarafından hoş karşılanmayacağı yönünde. Zaten iddialara göre Özgü Namal bu teklife sıcak bakmadığını söyledi.