Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan tarafından darp edildiği görüntüler servis edildi. Gizli kameralara yansıyan görüntülerde Feyza Aktan Özcan Deniz'i darp ediyor ancak daha sonra işler karışıyor.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davası olaylı bir şekilde sürüyor. Son servis edilen görüntülerde davanın seyri değişecek gibi görünüyor. 

Boşanma davalarındaki çocukların kullanılması devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de değindiği konulardan biri olan boşanma davalarının da çirkin yüzü son zamanlarda ünlüler dünyasında da sıklıkla görülüyor.

Özcan Deniz ile Feyza Akta'ın davasında seyri değiştirecek yeni bir video yayınlandı. Videoda Feyza Aktan sinirli bir şekidle Özcan Deniz'e tokat atıyor ve üzerini yırtırıyor. 

Öğrenilene göre Özcan Deniz'in çocuğunu görmek için gittiği eski eşinin evinde Feyza Aktan ile tartışma yaşıyor.

İddiaya göre Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan'dan olan çocuğu Kuzey Deniz'in okulundan arandı ve okul müdürü, ünlü şarkıcıya oğlunun okula gelmediğini söyledi.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Yine iddiaya göre bu telefon üzerine eski eşinin evine giden ve oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan tarafından iyi karşılanmadı ve Aktan, Özcan Deniz'e tokat atarak kıyafetlerini parçaladı. Bu sırada Özcan Deniz tepki vermezken daha sonra ise çocuğuna Aktan'ın vurduğunu iddia ederek bir anda "çocuğa vurma" diye bağırıyor.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından yorumlarda kullanıcılar "Bu görüntülerin öncesi nerede?  Özcan Deniz iyi oynamış. Kadın orada çocuğa vurmuyor ki 'bekle beni annecim" diyor kağı çarpıyor." diyerek görüntülerin oyun olduğunu iddia etti.

İki yıl önce boşanan Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın oğulları Kuzey’in velayeti için görüldüğü dava bugün 14 Aralık’a ertelendi.