Öykü Karayel magazincilerin başarılı şarkıcı Sertab Erener sorusuna verdiği kibar yanıtla gündem oldu.

Star Tv ekranlarında seyrici ile buluşmaya hazırlanan Öykü Karayel magazincilerle ayak üstü sohbet etti.

Geçtiğimiz günlerde bir lansmanda Sertab Erener ile yan yana kamera karşısına geçen Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti orada Serbat Erener'in gerginliğinden etkilenmiş ve zor durumda kalmıştı.

Lansmanda basın açıklaması sırasında kameraların karşısına Sertap Erener, Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti ile geçmişti. Bu sırada basın mensupları Öykü Karayel ve Can Bonomo çiftine sorular sorarken Sertab Erener bir anda Öykü Karayel'in lafını kesmiş ve gergin tavırlar sergilemişti.

Erener, kendisine istediği yönde soru sorulmayınca ve tüm kameralar Öykü Karayel'e çevirilince bir anda Karayel'in lafını kesmiş ve "Beni bir daha sokakta mı göreceksiniz. Projeyle ilgili soru soracaksanız sorun yoksa sormayın" diye tepki göstermişti.

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Magazinciler Öykü Karayel'e o günü hatırlatıp Sertab Erer ile aralarında bir gerginlik olup olmadığını sordu. Karayel o soruya şu yanıtı verdi;

"Biz dostuz zaten hani aramızda öyle bir şey söz konusu olmaz. Ordaki gerginliğin bizimle bir ilgisi yoktu o durum ile ilgiliydi tamamen. Bizim için bir sorun değildi. Ordaki maagzinci arkdaşlara bir sorundu. O Sertab ile oradaki magazinci arkadaşların arasında olan bir şey"