Yeni sezonda iddialı diziler arasına Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizilerde mevcut. 

İddialı yapımları arasında yer alan Star TV ekranlarında yayınlanacak, Kaderimin Oyunu adlı dizi için Star tv tarafından  ilk duyuru yapıldı.  Hercai dizisiyle adının duyurarak ünlenen Akın Akınözü ile uzun süreden beri  ekranlarda yer almayan güzel oyuncu Öykü Karayel başrolde buluştu. Sarp Apak da onlara eşlik edecek.

Sefirin Kızı, Kardeşlerim adlı yapımlara imza atan NGM Medya’dan yeni sezon için adından sıkça söz ettirecek iddialı bir proje daha geliyor. NGM Medya, Kaderimin Oyunu adlı dizi için yoğun bir  programa girmiş durumda. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Kaderimin Oyunu’ isimli dizinin başrol  oyuncuları da,  uzun uğraşlar sonucunda belli oldu. Özel olarak seçilen başrol oyuncularının dizideki uyumları da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Özellikle Akın Akınözü ile Öykü Karayel'in nasıl bir ikili olacağı çok merak ediliyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün  üstlendiği  dizinin,  senaryosunu ise Gül Abus Semerci’nin  kaleme aldığı dizi için uzun süredir ekranlarda yer almayan Öykü Karayel,  Hercai dizisi ile adını duyuran Akın Akınözü ve başarılı oyuncu Sarp Apak ile anlaşıldı.Güçlü anlatımı,  başarılı oyuncuları ve etkili senaryosu  ile ‘Kaderimin Oyunu’, yeni sezonda herkesi ekrana kilitleyecek.Dizi kısa bir süre sonra ekranlarda yer alacak,  yeni sezon için geri sayım başladı.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Star TV’nin yeni sezonda yayın hayatına başlayacak olan  çok konuşulacak senaryosu ile, iddialı diziler arasında yer alan Kaderimin Oyunu adlı dizinin,  senaryosu da merak ediliyor.  için en iddialı dizilerinin başlangıcında gelen Kaderimin Oyununun hikayesi de merakla bekleniyor.

Sefirin Kızı ve Kardeşlerim dizisinin  yapımlarına imza atan NGM Medya, yeni dizi için de yoğun bir  programa girmiş durumda.  Dizi  hazırlıkları son sürat devam ediyor.