Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Fatih İçmeli’den evlilik teklifi aldı. Ünlü oyuncunun sevgilisi Fatih İçmeli kimdir, nereli, ne iş yapıyor ve kaç yaşında?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman dört yıldır beraber olduğu sevgili Fatih İçmeli’ den evlilik teklifi aldı. Ünlü oyuncu Öykü Gürman aşıklar şehri olan Paris’ te sevgilisi Fatih İçmeli’ nin evlilik teklifine evet dedi. Ünlü oyuncunun hayranları bu haber ile Fatih İçmeli’ nin kim olduğu, ne iş yaptığı, kaç yaşında ve nereli olduğunu araştırmaya başladı.

2_1280x720-31

Öykü Gürman’ın Evleniyor!

Rol aldığı dizilerde kendine hayran bırakan Öykü Gürman, performansı ile izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başarıyor. 39 yaşındaki ünlü şarkıcı Öykü Gürman, müzik piyasasında da adından bahsediyor. Güzel şarkıcı Öykü Gürman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile evlilik teklifine evet dedi. Bunun üzerine Öykü Gürman’ın sevgilisinin kim olduğu merak edildi.

39 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, dört yıldır beraber olduğu sevgilisi Fatih İçmeli ile evleniyor. Gürman ve İçmeli çifti Fransa’ nın başkenti Paris’ e tatile gitti. Ünü oyuncu Öykü Gürman sosyal medya hesabı Instagramdan tatil fotoğraflarını paylaştı. Güzel oyuncu Öykü Gürman sevgilisinin evlilik teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gürman, aldığı evlilik teklifinden sonra mutluluğunu sosyal medya hesabından sevdikleri ile paylaştı.

3_1280x720-29

Öykü Gürman’ın Sevgilisi Fatih İçmeli Kimdir?

39 yaşındaki güzel oyuncu Öykü Gürman Paris’ te aldığı evlilik teklifini sevdikleri ile sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyurdu. Gürman’ın mutluluğu şu sözlerle de anlaşılıyor.

Güzel oyuncu Gürman sosyal medya hesabından, "Paris… Uçup giden yaşamla mutluluktan uçarak geceye konduk! Beklemediğim bir an ama en çok sevdiğim doğallıkta, akışta aşka dönüştü yine her şey birdenbire. I said yes... Bu ana ortak olan “can” dostlar Onurcuğum & Aslıcığım teşekkürler. Beni çok mutlu ettiniz." şeklinde açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Öykü Gürman, 11 yaşında iken anne babası ayrılmış. Baba eksikliği dile getirdiği yıllar önceki röportajda “Annem ve babam 11 yaşındayken boşandılar. Baba eksikliğini çok yaşamış biriyim. Dolayısıyla erkek arkadaşımın, sevgilim veya eşimin hayatı paylaştığım kişinin bu anlamda o şefkatine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.”  şeklinde açıklama yaparak erkek arkadaşında nasıl bir beklenti içinde olduğunu açıklamıştı.

Ünlü Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman ile Fatih İçmeli’ nin 2017’ den beri aşk yaşadığı biliniyor. Gürman’ ın sevgilisi Fatih İçmeli’ nin 20 binin üzerinde takipçisinin bulunduğu sosyal meday hesabı olan Instegram hesabı “fatihicmeli” olarak geçmektedir.

4_1280x720-25

Peki, Öykü Gürman Kimdir?

Ünlü oyuncu Öykü Gürman 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’ da doğdu. Türk pop ve Flamenko şarkıcısı, oyuncu Öykü Gürman, 2007 yılında ikiz kardeşi Berk ile Öykü ve Berk isimli grubu oluşturmuştur. Grup, 2010’ da sona ermiştir.

Öykü Gürman (d. 4 Ağustos 1982, İstanbul), Türk pop ve flamenko şarkıcısı, oyuncu. 2007 yılında ikiz kardeşi Berk ile Öykü ve Berk adlı grubu kurmuşlardır. Grup, 2010 yılında sona ermiştir. Ünlü şarkıcı Gürman, Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak müzik yapmaktadır. Şarkıcı Öykü Gürman, YouTube’ a ikiz kardeşi Berk ile beraber yükledikleri videoda söyledikleri “Evlerinin Önü Boyalı Direk” şarkısı ile ünlenmişlerdir.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Şarkıcı Öykü Gürman ve ikiz kardeşi Berk’ in yükledikleri video Mayıs 2008 tarihinde itibaren 10 milyon 800 bin defa izlenmiş. Kardeşler, albüm yaptıktan sonra çektikleri klipleri de 6 milyon 850 bin kez izlenmiştir.  Fakat kardeşlerin videoları 2008 yılında YouTube’ tan kaldırılmıştır.