Öykü Gürman "Sen Anlat Karadeniz" dizisi kadar etkileyici bir fırsat çıktı.  

Öykü Gürman, ayrıca ilaveten şarkıcı olarak da müzikle ilgilenmeye de devam ediyor. Hem televizyon programlarında hem de dizi oyunculuğunda büyük yetenek olan oyuncu dizinin beğenilen oyuncusu olarak yeni projeler ile  kariyerine devam edeceğini söyledi. Müzik ile de ilgilenmeyi sürdüreceğini belirtti.

Öykü Gürman, böylelikle şarkıcı olarak da müzikle ve şarkılarıyla uğraşmaya da devam ediyor. Hem ara ara televizyon programları da yapacak olan oyuncu ayrıca dizinin oyuncusu olarak da sunulmuş projelere, kariyerinde yükseliyor. Müzik konusunda da her zaman iddialı olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Son dönemde oyunculuğuna kısa bir süre  ara veren Öykü Gürman, yeni sezonda da ekranlarda olmayı çokça  istiyor. Oyuncunun acilen isteğinin "reel" olduğu da  biliniyor. (TRT1 ekranının Alparslan, dizisinde ikinci sezonda yer alacak olan oyunculardan bir taneside Öykü Gürman olacağı kısa zamanda yayıldı.

"Sen Anlat Karadeniz" dizisinde yer alan Asiye karakteriyle hatırlayan izleyicilerin Öykü Gürman’ ın tekrar setlere dönmesinden de hoşnut. Dizideki yeni karakteri de merak ediliyor. Oyuncunun, kariyerinde 2. büyük fırsatsa "Alparslan" dizisinde elde edeceği başarı olacak.

Öykü Gürman "Öke Hatun" isimli karakterini canlandıracak ve bir kez daha çok etkili ve de milyonların izlediği güzel bir dizide yer alması popülerliğini artırmaktadır. "Alparslan" dizisinin yurt dışında ilgi görmesi ve popülerliğini artırdığı için oyuncunun da kariyer yolculuğu açısından ona büyük fayda sağlayacak gibi gözüküyor. Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı ile izleyicinin gönlünde taht kuran Öykü Gürman için Alparslan dizisi yeni bir fırsat olacak. Dizi yurtdışında da izlendiği için böylece yurtdışında da tanınma şansını elde edecek.

Öykü Gürman Kimdir?

650x344-kuzeyin-oglu-volkan-konak-ilk-bolum-konuklari-arasinda-oyku-gurman-da-var-oyku-gurman-kimdir-kac-yasinda-ve-aslen-nereli-1618578603699

Peki, Öykü Gürman kimdir? Arap ve Akdeniz müziğini harmanlayan müzik yapan iyi bir sanatçıdır. Video paylaşım sitesinde kardeşi Berk ile yükledikleri videoyla seslendirmiş oldukları *Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısı sayesinde tanınmışlardır... Bu videonun 05,2008 tarihi itibarı ile de "10 milyon 800 bin" kez izlenmiş olup, albümü yaptıktan sonrasında çektikleri klipleri "6 milyon 850 bin" kez izlenmiştir... Fakat  çektikleri videolar 08,2008 tarihinde kaldırılmıştır...
Kısmet adlı İlk albümlerin de toplamda10 şarkı bulunuyor. "Berk'in" imzasını taşıyan albüm ayrıca türküleri Flamenko’yla birlikte harmanlayıp albümde sergilemişlerdir.. Bu çıkışlarından sonra "TRT1 ekranlarının izlenen programıBoyalı Direk adlı müzik ile sohbet programında sunuculuğunu kanıtlamıştır.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Öykü Gürman ve Sen Anlat Karadeniz

TRT1 ekranlarının  vazgeçilmez dizilerinden Alparslan, ikinci sezonun yeni bölümlerinde rol alacak oyunculardan sürpriz isim belli oldu... Sen Anlat Karadeniz dizisinin sevilen oyuncusu Öykü Gürman yani dizideki Asiye karakteri, (Sen Anlat Karadeniz) dizisiyle kalplerde kalan ve unutulmayan izleyicilerin Öykü Gürman’ı tekrar setlere geri dönmesinden hoşnut kaldılar.

Alparslan dizisi ile yeni dizide nasıl bir "karaktere" hayat vereceği de merakla beklenilen oyuncunun, kariyeri için ikinci büyük fırsatı elde etmesi oldu... 

Bir kez daha hikâyede "Öke Hatun" isimle karakterin canlandıran  Öykü Gürman, çok etkileyici ve de milyonların izlemiş olduğu dizide de yer alarak popülerliğini artıran oyuncu şöyle konuştu;
"Alparslan dizisi" yurt dışında da ilgi görüyor ve bu yapımın içinde olduğum için mutluyum. Oyuncunun kariyer yolculuğunda  da bu sayede önemli bir ilerleme olacak. "Sen Anlat Karadeniz" de yurt dışında  ülkelerin çoğu izlenmişti. Şimdiyse "Alparslan" dizisi aracılığı ile  ekranlara tekrar dönmesi Öykü Gürman'ın oyunculuğunu ve yeteneklerini de sergileme fırsatıyla, yurt dışında, tanınma noktası için önemli bir şans.