Başarılı oryantal Didem'e yapılan haksızlık Hülya Avşar'ı sinirlendirdi! Ebru Yaşar ve Defne Samyeli'den Didem'e afişimde olmayacak aşağılamasında sular durulmuyor!

Oryantal Didem'en yapılan aşağılamaya tepkiler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Didem "Alt kadrolarında ve afişlerinde oryantal istememelerinden meslek aşağılamasından çok sıkıldım. Kendi ülkemde artık bu kadar itilmek, kakılmak çok ağrıma gidiyor. O şarkı söylüyor, ben dans ediyorum. Birbirimizden çok ayrı taraftayız" demişti.  Didem'i istemeyen isimlerin şarkıcılığa atılan Defne Samyeli ve Ebru Yaşar olduğu ortaya çıktı.

Didem Kınalı kendisini aşağılayarak mekanda fotoğrafını istemeyen kişilerin Defne Samyeli ve Ebru Yaşar olduğu iddialarına "Ne evet diyebilirim ne de hayır. Birinci ağızdan duymadım. Herkes birbirinin üzerine atıyor. O yüzden kimsenin günahını alamam kimsenin hakkına da giremem. Ben de bilmediğim için ne evet ne diyebilirim ne de hayır diyebilirim. Kimsenin günahını almak istemem." dedi.

screenshot-3-004

İddialara göre Didem'e yapılanlardan haber dar olan Hülya Avşar bu duruma çok sinirleniyor ve mekan ekibine "Benim afşimde Didem olacak" diye talimat veriyor. Bunun üzerine Avşar'ın afişlerine Didem'inde ufak bir fotoğrafı yer alıyor. Defne Samyeli ve Ebru Yaşar'ın afişinde ise Didem'in sadece adı yazılıyor.

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

Olayın magazine yansımasının ardından Didem'e detskek yorumları çoğaldı. Bu iddialar karşısında Defne Samyeli ve Ebru Yaşar hala suskunluklarını koruyor.