Magazin dünyasının olaylı boşanmalarından birine imza atan Algı Eke ve Ulaş İnan Torun aynı filmde yer alacak olması sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Galip Derviş dizisindeki Hülya rolü ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Algı Eke yeni film anlaşması yaptı.

Ünlü oyuncu Algı Eke'nin yeni filmi olay oldu.  Başarılı oyuncunun filmde olaylı bir boşanma geçirdiği eski eşi ile oyanayacak olması kafaları karıştırdı.

Yalancı Şahit adlı sinema filminde başrolde oynayacak olan Algı Eke filmde olaylı bir ayrılık ve boşanma geçirdiği eski eşi Ulaş İnan Torun ile aynı projede yer alacak.

Yönetmen koltuğunda Bilal Kalyoncu'nun oturduğu Yalancı Şahit kadrosunda Halil Söyletmez, Deniz Oral, Faruk Sofuoğlu, Doğa Konakoğlu, Onur Sermik gibi oyuncular yer alıyor.

Algı Eke ve Ulaş İnan Torun 2017 yılında evlenmişti. Çift 1,5 yılıns sonunda evliliği yürütemeyerek boşanmıştı. Algı Eke ile Ulaş İnan Torun'un boşandıktan sonra arkadaş kaldığı ve saygı çerçevesinde görüşmeleri takdir topluyordu. Türk toplumuna uzak olan bu boşanma sonrası ikilinin aynı filmde bir araya gelmeleri magazine malzeme oldu ve şaşkınlıkla karşılandı.

Algı Eke Kimdir?

16 Eylül 1985 İstanbul doğumludur. Aslen Artvinli ve Gürcü asıllıdır. Boşanmış bir anne babanın çocuğudur. 

Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra eğitim için Berlin'e gitti ve Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji okudu.

İlk olarak 2008 yılında Star Tv'de yayınlana başrollerinde Selim Gülgören ve Burak Özçivit'in yer aldığı eğlenceli dizi Baba Ocağı dizisinde Kıymet karakterini başarılı ile oynadı ve dikkatleri üzerine çekti.

Engin Günaydın ile birlikte yer aldığı Galip Derviş dizisnde canlandırdığı Hülya Uçar karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.

YER ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Aşk Masalı

Mazi Yarası   

Kedi Özledi   

Guruldayan Kalpler   

Yok Artık!

Kaygı   

Kaçma Birader   

Kayseri Aslanı: Çin İşi   

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Cingöz Recai   

Nasipse Olur   

Kavak Yelleri   

Baba Ocağı   

Dürüye'nin Güğümleri   

Keşanlı Ali Destanı   

Annem Uyurken   

Galip Derviş   

Ayrılsak da Beraberiz   

Hayat Sevince Güzel   

İsimsizler   

Hizmetçiler