Son günlerde hakkındaki söylemler ve haberlerle gündemden düşmeyen Amazon’un eski CEO’su Jeff Bezos yaşanılanlara dair yeni bilgilerle gündeme bomba gibi düştü.

Magazinde şimdiye kadar en çok konuşulan boşanmalardan birisini gerçekleştiren Jeff Bezos, eski eşi MacKenzie için ödenen boşanma tazminatı için verdiği rakam ile de rekor kırmıştı.

Medyada Jeff Bezos ismi ile bilinen tam adı Jeffrey Preston Bezos, dünya çapında faaliyet gösteren teknoloji şirketi Amazon’un kurucusu ve başkanı olarak bilinen Amerikalı sanayici, medya sahibi ve yatırımcısı kısa bir süre önce Amazon’daki CEO’luk görevini bırakmıştı.

2017 sonrası dünyanın en zengin kişisi olan Jeff Bezos’un aldatma haberleri ile gelen boşanma davası ise “rekor tazminat” başlığı altında 2019 yılının en çok konuşulan haberi olmuştu ve aldığı pay ile de eski eş MacKenzie dünyanın en zengin üçüncü kadını olmuştu

618a81e24e3fe11e8067ba6f

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Bu rekor tazminatın ödenmesi ile boşuna değildi zira Jeff Bezos, MacKenzie ile evli olduğu sürede birlikte olduğu sevgilisi eski TV spikeri Lauren Sanchez ile yazışmaları ve özel fotoğrafları resmen bir skandal yaratıp ifşa olmuştu.

Bezos’un boşanması aslında şaşılacak bir konu değildi, konu buraya kadar alışıldık hatta son dönemlerde klasik bir servet hikayesiydi. Fakat arka perdesi aralanınca taraflar magazinin gündemine taşınmıştı.

Jeff Bezos kalbini Amerikalı sunucu ve oyuncu olan medyatik güzel Lauren Wendy Sanchez’e kaptırmıştı ve yakalanmıştı.

Son dönemde Bezos ve Sanchez aynı zamanda iş ortakları ve aşklarını göz önünde yaşamaktan çekinmeyen bir çiftti sadece. Hatta sosyal medya gündeminde katıldıkları bir davette sevgilisini yakışıklı oyuncu Leonardo Dicaprio ile tanıştırma gafletinde bulunması ve Sanchez’in Dicaprio’ya hayran bakışları tiye alınmış ve sonrasında Bezos’un Dicaprio’ya espirili göndermesi uzun süre konuşulmuştu.

1636456527696-fotoram.io - 2021-11-09T141521

Ancak geçtiğimiz gün Jeff Bezos boşanmasına neden olan skandal ile ilgili bir haber daha gündeme düştü. Meğerse Bezos evliyken birlikte olduğu sevgilisi eski TV spikeri Lauren Sanchez’in yazışmalarını ve özel fotoğraflarını Sanchez’in kardeşi ifşa ederek yüzbinlerce dolara satmış.

Sanchez’in kardeşi Michael Sanchez’in 200 bin dolara bu yazışma ve görüntüleri Enquirer isimli gazeteye sattığı söyleniyor. Wall Street Journal, konu ile ilgili olarak Michael Sanchez’in yıllardır Enquirer’a magazin içerikli bilgiler verdiği bilgisini paylaştı.

2019 yılında yaşanan olaydan önce Enquirer, görüş almak için Bezos’a bu konuda bilgi vermiş fakat Bezos gazeteye herhangi bir açıklama yapmayınca “Bezos boşanıyor, İşte evliliği bitiren aldatma fotoğrafları” manşeti ile Bezos ve Sanchez arasındaki yazışmaları ve fotoğrafları yayınlamıştı.

Bezos ise daha sonra Enquirer’ın sahibi David Pecker hakkında “şantaj” suçlamasında bulunmuştu. Bezos Enquirer ile görüşmeyi kabul etseydi sonuç ne olurdu meraklanmadan edemiyoruz.