Kanal D'nin bu sezon en çok konuşulan işi olan Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile yıldızı parlayan Pınar Deniz sinkaflı küfür etti ortalık yangın yerine döndü!

Başrollerinden Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi başarıya doymuyor. Bu sezonun en çok konuşulan işi olan Yargı dizisinde Ceylin karkakteri ile Pınar Deniz adeta kariyerinin zirvesini yaşıyor.

Yargı dizisi konusu ve merakta bırakan soruları ile bu sezonun en başarılı işi olmaya aday gösterildi. Savcı Pars, avukat Ceylin, savcı Ilgaz gibi fenomen karkaterler ile ve İnci'yi kim öldürdü sorusu ile seyirciyi kendisine çekmeyi başran Yargı katilin Engin olduğu ortaya çıkmasının ardından hala başarısını sürdürüyor.

Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz de hiç kuşkusuz bu senenin en çok parlayan ismi oldu. Pınar Deniz dünya sıralmasında da adını üst sıralara taşımaya başarmıştı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan Pınar Deniz bu sefer ettiği küfürle gündeme geldi.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Yargı dizisinde canlandırığı Ceylin karakteri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Pınar Deniz ettiği sinkaflı küfür ile şoke etti!

Güzelliği ve Yargı dizisindeki Ceylin rolü ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz sosyal medya hesabından ağıza alınmayacak küfür edince ortalık karıştı. 

Pınar Deniz dizisinin sosyal medya hesabının bir gönderisine küfür yazdı. Pınar Deniz'in bu yorumu hesabı mı hacklendi sorusunu akıllara getirse de hesap hacklenmedi. Pınar Deniz Yargı dizisinin sosyal medya gönderisinde ki "Favori Ceylin repliğiniz nedir?" sorusuna "Belanı s.... senin" diye yorum yaptı. Pınar Deniz'in bu yorumu kısa süre içinde binlerce yorum ve beğeni aldı.