Saklı dizisi hangi diziden uyarlandı? Saklı dizisi oyuncuları kim? Saklı dizisi konusu ne? The Affair dizisinin sonunda ne oluyor?

Saklı dizisindeki Hazar Ergüçlü'nün sevişme sahnesi olay oldu. Peki Saklı dizisi konusu ne? Saklı dizisi oyuncuları kim? 

Blu Tv'de yayınlanacak olan Saklı dizisi fragmanındaki Hazar Ergüçlü sahnesiyle gündem oldu. Dizi merakla beklenirken dizinin hakkında ki  bilgiler de araştırılmaya başladı. Saklı dizisi nereden nasıl izlenir? Saklı dizisi uyarlama mı? 

Dijital platformlarda dizi bombardımanı devam ediyor. Ardı ardına çekilen dizilerden biri de Saklı oldu. Dijital platformlardan Blu Tv'de yayınlanacak olan Saklı dizisisinin konusuna gelicek olursak şu şekilde;

Saklı dizisi konusu ne?

Saklı dizisinde ilk kitabını yazmaya çalışan evli bir yazarın küçük bir sahil kasabasında evli bir kadın ile karşılaşması sonrasında tutku dolu yasak aşk hikayesine tanık olacağız. Ancak bu yasak aşk pek çok engele takılacaktır.

Saklı Dizisi Oyuncuları

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda Başrolünde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Fırat Şungar yer alırken dizide ayrıca Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü ve Janset gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Yönetmenliğini Deniz Akçay ve Can Teker'in yaptığı yapımcılığını May Productions'un üstlendiği Saklı dizisi The Affair dizisinden uyarlandı.