Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Rüştü Bilir ile paylaşım yaptı. Ece Ronay taciz iddiası ile suçladığı Mehmet Ali Erbil ile Nişanlısı Mehmet Rüştü Bilir'in paylaşımına yanıt verdi

Ece Ronay ve Mehmet Ali Erbil arasındaki taciz davasında ilginç olaylar!

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Az önce Mehmet Ali Erbil Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Rüştü Bilir ile Instagram hesabından yan yana paylaşım yaptı! 

Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Rüştü Bilir nişanlısını taciz eden Mehmet ALi Erbil'in evine gitti ve yan yana oturarak abi dedi!

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Rüştü Bilir ile sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve "Yanımda Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet kardeşim var. Ece Ronay'ın nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. bu olaylar artık büyümesin idtedim ve evime davet ettim. İki tarafada zarar veriyor" dedi.

Ece Ronay bugün taciz ifaşaları sonrasu Beyaz Tv Söylemezsem Olmaz programının yapımcısının arayıp kendisini tehdit ettiğini söylemişti. Ece Ronay bugün Mehmet ALi Erbil'in taciz iddialarını mahkemeye de taşımıştı.

Ece Ronay bu paylaşımlar üzerine "Az önce yaşanan iki erkeğin özür paylaşımları ile ilgil alakam yoktur. Bizim Mehmet saf çocuktur. Mehmet Ali kandırmış. Zaten artık kendisi nişanlım değil sanırım" diye ayzdı.

İşte Ece Ronay'ın paylaşımları;

WhatsApp Image 2021-10-06 at 21.51.28WhatsApp Image 2021-10-06 at 21.51.28 (1)WhatsApp Image 2021-10-06 at 21.51.28 (2)