Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Will Smith’in susması için sosyal medyada imza kampanyası başlatıldı. Dünya çapında gerçekleşen kampanyaya birkaç gün içinde 2.500’den fazla imza toplandı bile.

Dünya çağında rol aldığı filmlerle ünlü, her yıl zenginler listesinde yer alan başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde de hayatını yazdığı kitap “Will” ile sıklıkla gündeme gelmişti. Oyuncu yazdığı kitap “Will” de özel hayatına ait fazlası ile bilgi vermiş olup, bu bilgilerin ilginç olması sebebi ile de dünya gündeminde her gün hakkında başka bir haberle yer bulmuştu.

2005 yılında Guinness Rekorlar Kitabı'na da girmeyi başaran isim Will Smith bilindiği üzere 1997 yılında kendisi gibi oyuncu ve aynı zamanda şarkıcı olan Jada Koren Smith ile evlenmişti.

Will ve Jada Smith çifti uzun bir süredir evlilikleri hakkında ve özel hayatları ile ilgili çok sık bir şekilde röportaj vermektelerdi. Will Smith yazmış olduğu kitabında zaten Jada Pinkett Smith ile evliliği ve ilk karısı Sheree Zampino'dan boşanmasına oldukça yer vermiş olup ayrıca Sheree Zampino ile evliliği sırasında "Six Degrees of Separation"ın başrol oyuncusu Stockard Channing'e âşık olduğu detayını da anlatmayı ihmal etmemişti.

will-jada-smith-12

“Will” kitabında çiftin özel hayatı ile ilgili fazlası ile detay verilmesinden önce de Smith çiftinin kişisel hayatları hakkında Jada Smith, Gwyneth Paltrow'u "Red Table Talk" isimli Facebook şovuna davet etmiş ve cinsel hayatları ile ilgili oldukça samimi bir sohbet gerçekleştirmişti. 

Jada Smith bu açıklamalar sonrasında ise "Will ve benim yatak odasında asla bir sorunumuz olmadı. Teşekkürler" şeklinde bir tweet atmıştı.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Daha sonra ünlü çift, Jada Smith'in şarkıcı August Alsina ile önceki ilişkisini doğrulamak için "Red Table Talk" programına katılmaları ve sonrasında ise Alsina'nın, Jada Smith ile romantik bir ilişki içinde olduğunu bir radyo röportajında söylemesi sonrası ayrılmıştı. Bir süre sonra ise tekrar barışmışlardı tabi ki.

200710180836-12-will-smith-jada-pinkett-smith-relationship-restricted-super-169

Will Smith, geçtiğimiz Eylül ayında yaşadıkları "açık evlilik" konusuna açıklık getirerek GQ dergisinin konuk olmuş ve ilişkilerinin tek eşli olarak başlayıp sonra evirildiğini yani evlilikleri boyunca hem kendisinin hem de eşinin başkalarıyla da ilişki yaşadığını anlatmıştı. "Jada, geleneksel evliliğe asla inanmadı. Gelenek dışı ilişkiler yaşayan aile üyeleri vardı. Yani Jada benden çok farklı bir ortamda büyümüştü" cümleleri ile beraberlikleri hakkında bilgi vermişti.

Birbirlerine güven duyup özgür bıraktıklarını belirten Smith evliliğin kendileri için bir hapishane olamayacağını ancak bunun kendi hayat görüşleri olduğunu belirtmişti. Verdiği röportajda ayrıca 20 kişilik bir harem fantezisi olduğu bilgisini vermeyi de tabi ki atlamadı.

Bunları neden mi anlattık, çünkü aynen okuduğunuzda olduğu gibi, sosyal medyada da insanlar Will ve Jada Smith’in özel hayatından da açık evliliklerinden de sıkılmış ve bunalmış olduklarından gazetecilere seslenmeye başladılar.

13504400-728xauto

Gazetecilerin artık bu çiftle röportaj yapmalarını istemeyen Dexter Morales adlı sosyal medya kullanıcısı bir imza kampanyası başlattı. 26 Kasım’da başlatılan kampanyaya "Bu çift hakkında öğrendiğim her şey benim isteğim dışında. Bizi rahat bırakın" şeklinde yorumlar ile destek veren ise çok fazla.