Erkan Özerman ile ilgili iddialar devam ediyor. Best Model yarışması kaldırılacak mı?

Best Model yarışmasını düzenleyen Erkan Özerman hakkındaki iddialar devam ediyor. 

Son olarak bugün de Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programına erkek finalistler konuk olmaya ve Özerman hakkındaki iddialarına devam ediyor.

Bugün programa kouk olan Best Model erkek finalistleri Erkan Özerman hakkında yeni iddialarda bulundu. Özerman'ın boxerlarını açmaya çalıştığını, odaya çağırdıklarını söyledi. Finalistlerden biri "Ben doğu kültürlüyüm bize ters böyle şeyler dedim bunlara alışacaksın dedi" dedi.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Bir başka finalist de Özerman hakkında "Bana üst tarafın çok güzel dedi bende sevindim ama sonra alt tarafını görmek için sabırsızlanıyorum sana oda ayırttım dedi." diyerek Özerman'ın kendisine ahlaksız teklif ima ettiğini söyledi.

Bütün bu iddialar sürerken sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine yarışmanın kaldırılacağı iddiaları gündeme geldi. Sosyal medyada "Bu ahlaksızlığı durdurun" yorumları üzerine RTÜK'de harekete geçti. İddialara göre Best Model yarışması önümüzdeki senelerde kaldırılması için hazırlık yapılıyor.