Ekranlarda son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde yer alan Oktay Kaynarca'nın yeni projesi sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, herkesi şaşkına uğratacak şekilde bir anda yayından kaldırılmıştı. Kaynarca'nın bu olay karşısında sessiz kalması dikkat çekmişti. Ancak ünlü oyuncu bu sessizlik döneminde kendi yapım şirketini kurarak yeni bir dizi yapmak için çalışmalarına başladı. 

Güzel Adamlar yapım şirketinin de ilk dizisi olacak Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi, Kaynarca'nın uzun zaman sonra yer alacağı bir yapım olacak. Dizinin ATV'de yayınlanması bekleniyor. Dizi hakkında da ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Kaynarca'nın partreni Pelin Akil olacak. Dizinin çekimleri Temmuz ayında başlayacak ve yeni sezonda ekranlara hazır hale getirilecek. 

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Konusu

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

1450087

Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer alacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, Eylül ayında ATV'de yayınlanmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezona iddialı bir giriş yapması bekleniyor. Dizinin ayrıntıları yayınlanmaya devam ederken dizinin hayran kitlesi oluşmuş durumda. Dizinin konusu ise açıklandı. Kaynarca, geçmişini saklamak zorunda kalan ve iki farklı hayat yaşayan bir askeri canlandıracak. Adı Cezayir olan bu askerin etrafında gelişen olaylara odaklanan dizinin oyuncuları da açıklandı. Pelin Akil, Kaynarca'ya başrolde eşlik edecek. Ancak bu konuda izleyicilerin birtakım itirazları bulunuyor. 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de birlikte rol alan ikili, o dizide partner değildi. Yeni dizide aralarındaki yaş farkı nedeniyle izleyicilere enerjiyi verememe endişesi belirdi. Dolayısıyla bazı izleyiciler tarafından bu ikili yakıştırılmadı. Senaryosunu Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp'in kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu ise şekillenmeye devam ediyor. Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Batuhar Sezer, Eren Vurdem, Aslı Sevi, Ali Seçkiner Alıcı gibi ünlü oyuncular yapımda yer alacak. Çekimleri Temmuz'da başlayacak olan dizi, merakla bekleniyor. Oktay Kaynarca'nın da ani bir şekilde final yapan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından iddialı bir giriş yapacağı bekleniyor. Ben Bu Cihana Sığmazam, Eylül ayında ATV ekranlarında merak edenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

t25_08052020ae52fde5

Oktay Kaynarca Kimdir?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1995 tarihi Malatya doğumludur. Hopa Lisesi'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Fiat fabrikasında elektrikçi olarak işe başladı. Ancak aynı zamanda konservatuara da hazırlandı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı. Buradan mezun olduktan sonra da Ege Tiyatrosu'nda ilk kez sahne aldı. Oktay Kaynarca'nın televizyon ekranlarında yer aldığı ilk dizi de 1989 yılında TRT 1'de yayınlanan Gençler dizisi olmuştur. Bunun yanında sinema filmlerinde de oyunculuğunu sergilemiştir. 

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni, Suyun Öte Yanı, Yengeç Sepeti, Deli Yürek gibi filmlerde yer aldı. 2001-2002 yılları arasında da TRT 1'de yayınlanan Yeditepe İstanbul dizisinde Ferhan karakterini üstlendi. Bu rolünün yanı sıra aynı dönem Özgü Namal ile olan ilişkisi gündeme geldi. Oktay Kaynarca'nın ünlenmesini sağlayan, oyunculuğunun takdir gördüğü asıl yapım ise Kurtlar Vadisi olmuştur. 2003 yılında Osman Sınav'ın yapımcı ve yönetmen koltuğunda oturduğu Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır rolü, Oktay Kaynarca'nın bugün dahi konuşulan rolüdür. 
Süleyman Çakır, dizide vefat ettiğinde yası tutulmuştur. Kurtlar Vadisi'nin ardından ise Kaynarca bir süre dizi dünyasına ara vermiştir. Kuzey Rüzgârı, Adanalı, Sakarya Fırat, Ustura Kemal isimli dizilerle ekranlarda yer almaya devam etmiştir. Oktay Kaynarca'yı ekranlara kesin dönüş yaptıran yapım ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olmuştur. Bu dizi ile Kaynarca pek çok ödülün sahibi olmuştur.