Viyana'da komik olay bir Türk'ün başına geldi! genç Viyana'da bir genelevde müşterilerin mekanda covid aşısı olmaları durumunda çalışan kadınlardan biriyle bedava birliktelik kurma kampanyasında ilk müşteri Okan Öztürk adında bir Türk oldu. Gazetelerde resimlerini gören Okan Öztürk fotoğrafları sildirmek için uğraşınca daha da gündem oldu!

Yine bir Türk garip olaylarla manşetlerde! As bayrakları as mı dersiniz yoksa Niece Greek guy diyerek Yunan'a mı itelemeye çalışırsınız bilemeyiz.. 

İngiltere'de kraliçenin kuğusunu kesip yiyen Türk, tarihi eserlerin üzerine yazı yazan Türk'ten sonra şimdi de genelev olayı.. 

Avusturya'nın başkenti Viyana'da özel bir genelevde aşıya özendirmek için bir kampanya başlatıldı. Genelev müşterilerine mekanda covid aşısı olmaları durumunda çalışan kadınlardan biriyle bedava seks yapma olanağı sundu.

Peki nilin bakalım ilk müşteri hangi milletten oldu?

Genelevin bu kampanyasında ilk müşteri Okan Öztürk adında bir Türk oldu. Okan Öztürk adındaki gencin fotoğrafı gazetelerde basılınca genç neye uğardığınıb şaşırdı.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Okan Öztürk adındaki genç fotoğrafları ailem görür korkusuyla sildirmeye çalıştı. Bu yazışmalar ise sosyal medyanın diline iyice düştü. Okan Öztürk adlı Türk yabancı basında formlarda dalga konusu oldu.

Şimdi herkes Viyana'daki Genelev müşterisi Okan Öztürk kimdir merak ediyor. Okan Öztürk nereli? Okan Öztürk kaç yaşında? henüz bilgilere ulaşamadık..

İşte o hüzün dolu çaba;

Ekran Alıntısı