Okan Bayülgen yine tartışmaları alevlendirdi. Ece Rona tacizi üzerine Mehmet Ali Erbil ve Nihal Yalçın tartışması üzerine Tamer Karadağlı için neler söyledi?

Okan Bayülgen Haber Global'de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü adlı programında gündemdeki olayları değerlendirdi. 

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Okan Bayülgen geçtiğimiz haftaların en çok konuşulan sosyal medya magazin gündemleri Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay tacizi ve Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasındaki ödül polemiğine dair görüşlerini paylaştı.  

Fenomenlere çöp dediği için fenomenlerin ele geçirdiği sosyal medyada ve basında tepki gören Okan Bayülgen'in sözleri manşetlere Tamer Karadağlı ve Mehmet Ali Erbil'e sahip çıktı şeklinde yansıdı ancak Bayülgen'in sözleri şu şekilde;

Okan Bayülgen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay'ı tacizi ettiği iddiaları için "Mehmet Ali, ilk defa kibar, romantik bir mesaj attı, ya da asistanı attı.  Mehmet Ali’nin başı 'Seninle uyumak istiyorum' dediği için belaya girdi. Benim neslimin bunu anlamasına imkan yok. Yaş alırken duygusallaştı herhalde dedim, ama bu tam ters etki yarattı"

Bayülgen, Mehmet Ali Erbil'in herkesin evine kabul ettiği bir şovmen olması dolayısıyla söylediğini söyledi ve "Beni de linç etmesinler bunları söylemem de her şeyi onayladığım anlamına gelmiyor" dedi.

Okan Bayülgen, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan olayı olan ve uzayıp duran konusu, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'ndeki Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında ki polemik ile ilgili ise "Bugünlerde bu linç etme işi çok tehlikeli. Onları tanıyan bizler yüzde yüz linç etmek yerine daha dengeli davranmayı ve anlamayı tercih ediyoruz. Tamer Karadağlı’nın davranışlarından yana değilim ama belli ki orada bir organizasyon problemi var. Adam da saksı gibi durmak zorunda kalmış" ifadelerini kullandı.

Programın konuklarından biri olan oyuncu Çiçek Dilligil ise bu konu için "Sonrasındak açıklamada problem var, keşke böyle söyleseydi daha sonrasında" diyerek Bayülgen'e hak verdi..