Okan Bayülgen, rol alacağı tiyatro oyunundan önce rahatsızlandır. Oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı ve kontrolleri yapıldı.

Tiyatro oyunu ise, oyuncunun sağlık durumu nedeniyle ertelendi. Hastanede yapılan kontrollerin ardından ünlü ismin iyi olduğu bildirildi.

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen, sevenlerini korkuttu. Ünlü isim rol aldığı Amadeus isimli tiyatro oyunu için sahneye çıkmaya hazırlanırken aniden rahatsızlandı. Hemen sağlık ekiplerine haber verilen ve hızlı bir şekilde hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun kalp spazmı geçirdiği öğrenildi. Hastanede yapılan kontrollerin ve tedavinin ardından ise sağlık durumu şu anda iyi. Amadeus ismine sahip tiyatro oyunu öncesinde ünlü ismin sağlık durumunun kötüleşmesi, oyunun ertelenmesine neden oldu.

Ünlü İsmin Rol Aldığı Tiyatro Oyunu Ertelendi

Okan Bayülgen, geçtiğimiz günlerde önemli bir rahatsızlık yaşadı. Ünlü isim, geçtiğim gün rol aldığı bir tiyatro oyunu öncesinde ani bir rahatsızlık yaşadı. Amadeus adı verilen tiyatro oyununda yer alan ünlü isim, oyun öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Rahatsızlanan ve kendini iyi hissetmeyen Okan Bayülgen, kısa sürede hastaneye ulaştırıldı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından ise oyuncunun kalp spazmı geçirdiği öğrenildi. Ünlü ismin kalp spazmı geçirmesi nedeniyle de oyunun ileri bir tarihe ertelenmesi kararlaştırıldı. Oyuncunun kalp spazmı geçirmesi nedeni ile ertelenen Amadeus isimli tiyatro oyunu, bu ay sonunda oynanacak.
Ünlü oyuncunun hastaneye kaldırılması ile birlikte hemen tetkikler yapıldı. Sevenlerini ve rol arkadaşlarını telaşlandıran ünlü isme yapılan tetkiklerin ardından kendisinin kalp spazmı geçirdiği anlaşıldı. Aynı zamanda kontrollerin ardından endişelenecek bir durum kalmadığı da görüldü. Ünlü ismin şu anda sağlığını tehdit eden bir durum mevcut değil. 

Tiyatro oyunu öncesinde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan ünlü isim, tedavinin ardından hastaneden çıktı. Bir gün dinlenen oyuncu daha sonra tekrar çalışmalara başladı. Rahatsızlığı nedeni ile ertelenen tiyatro oyunu ise daha ileri bir tarihe ertelenerek bu ay sonunda oynanacak. Şu anda ünlü ismin dinlenmesinin ardından tiyatro oyunu için tekrar çalışmalara başladığı biliniyor. Neyse ki önemli bir sağlık sorunu olmaması, oyuncunun sevenlerini mutlu etti.

Okan Bayülgen’in Rol Aldığı Amadeus Oyunu Ne Anlatıyor?

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

Okan Bayülgen’in ilgi ile beklenen tiyatro oyunu Amadeus, birçok izleyici tarafından merak ediliyor. Ünlü ismin yaşadığı kalp spazmı nedeni ile hastaneye kaldırılması oyunun ertelenmesine neden oldu. Sağlık durumunun iyi olmasının ardından bir gün dinlenen Bayülgen, hemen çalışmalara başladı. Oyunun bu ay sonuna ertelendiğinin açıklanmasının ardından ise sevenleri tarafından merak edilen sorulardan birisi yanıtlanmış oldu. 

Amadeus isimli oyun bu ay sonunda oynanacak ve Okan Bayülgen, oyunun başrollerinden birisi olarak sahnede yerini alacak. Ünlü oyuncunun çok geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Rahatsızlığı nedeni ile endişelenen hayran kitlesi, sağlık durumunun iyi olduğunun öğrenilmesi ile rahatladığı. Çalışmalara dönen ünlü isim ise bu konu ile ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Ay sonuna ertelenen Amadeus oyunu, tiyatro severler tarafından merakla beklenen bir oyun. Peki, bu oyun ne anlatıyor? Amadeus adı verilen oyunda Mozart’ın hikâyesi anlatılacak. Okan Bayülgen ise bu tiyatro oyunun başrollerinden birisi olarak sahnede yer alıyor. Aynı zamanda oyunda başrol olarak Okan Bayülgen’e eşlik eden isim ise ünlü isim Selçuk Yöntem olacak. Mozart’ın hikâyesini anlatan Amadeus isimli oyunda Okan Bayülgen ve Selçuk Yöntem, başrolleri paylaşıyor. Ünlü isim Okan Bayülgen’in yaşadığı rahatsızlık nedeni ile geçtiğimiz gün oynanacak olan oyun ertelendi ve bu ay sonunda sahnelenmesi yönünde karar alındı.