Geçtiğimiz Haziran ayından bu yana aşk yaşamaya başlayan ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur ve başarılı oyuncu Müjde Uzman dördüncü kez şans verdikleri ilişkilerinde de mutluluğu bulamadı. Peki Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman neden ayrıldı.

Ünlü müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz Haziran ayında aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak çiftin ilişkilerinde bir dargın bir de barışık olduğu biliniyor… En son barıştıktan güzel oyuncu Müjde Uzman sevgilisi Oğuzhan Uğur’ un YouTube’ daki yılbaşı programına da katılmıştı. Ünlü çiftin neden ayrıldığı sevenleri tarafından merak konusu oldu.

4_1280x720-22

Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman Yine Mi Ayrıldı?

Ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur ve başarılı oyuncu Müjde Uzman’ ın ilişkileri geçtiğimiz yılın Haziran ayında başlamıştı. Ünlü çiftin ilişkileri başladığı ilk günden bu yana bir dargın bir barışık ilerliyordu. Sevenlerinin Oğuzhan Uğur ve başarılı oyuncu Müjde Uzman’ ı birbirine çok yakıştırdığı çift bu sefer de ayrıldı.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Geçtiğimiz Haziran ayında aşk yaşamaya başlayan ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur ve güzel oyuncu Müjde Uzman’ dan üzücü haber geldi. Daha önce de üç defa ayrılan güzel çift, 2021 yılının son günlerinde aralarındaki sorunları halledip dördüncü defa barışmıştı. Ünlü çiftin yollarını yeniden ayırdığı magazin gündemine bomba gibi düştü.  Başarılı YouTuber Oğuzhan Uğur ve güzel oyuncu Müjde Uzman’ ın beşinci kez barışıp barışmayacağı da merak konusu oldu.

3_1280x720-26

Peki, Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman Neden Ayrıldı?

Ünlü müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman, dördüncü kez şans verdikleri ilişkilerinde de mutluluğu bulamadı. Barışma kararından sonra ünlü oyuncu Müjde Uzman, sevgilisi Oğuzhan Uğur’ un Youtube' daki yılbaşı programının çekimlerine katılmış ve sevgilisini Maslak’ taki evine yerleşmişti. Maalesef ki ünlü çiftin yine ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Müjde Uzman biten ilişkisini ardından Funda Arar’ ın “Senden Öğrendim” adlı şarkısını paylaştı. Şarkının sözlerinden kaynaklı sevenlerinin şarkıda manidar bir gönderme olduğu iddiasında bulundu. Şarkının sözleri ise şu şekilde:

Gittin, kanadı kırık kuştum

Sustum, sözlerime küstüm

Hani kırılırsın siyaha

Nöbet nöbet geceler boyunca

Dün güne dize gelince

Yürek acılara doyunca

O tez dönüşün geç olunca

Kendime tahammülü öğrendim

Kördüm, bilendim, seni unutmayı öğrendim

Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim

Acıya duvar gibi durmayı öğrendim

Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi

Köksüz, bağsız durmayı öğrendim

Vaz geçtiysen hep sağanak yağışlarımdan

Vaz geçtiysen bitmek bilmez kışlarımdan

Korkma kimseye ödenecek borcum yok

Yok saymayı ben senden öğrendim…