Oğuzhan koçla ilgili  gelişmeler oldukça açık bir şekilde  magazinlerde açıklanmıştır.

Demet Özdemir ile uzun süreli bir ilişkileri olan  Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e yazdığı yazılar  ona olan aşkına bir ifadesi olarak görülüyor.

‘’Doğum günün kutlu olsun sevgilim hep benimle ol’’ demesi ve  bu sözleriyle oldukça fazla mutlu olmaları medyada olay olmuştur. Hayranları tarafından oldukça ilgi gören Oğuzhan koç biz seni tanıyoruz sözleriyle karşılandı.

Oğuzhan koç oyunculuk hayatı boyunca oldukça fazla hayran toplamıştır Oğuzhan koç oldukça hayran topladığı içinde yeni projesini söylemiştir. Dijital programlarda yayınlanan projesi oldukça fazla ilgi görmüştür ‘’Bulutlara esir olduk’’ şarkısıyla yeni parçasını hayranlarına tanıtmıştır. Şarkılarından bazıları ;‘’Küsme aşka, Yok sanayım, Sükutu hayal ,Kendime sardım’’ gibi parçalardır.

Kaçma Planları Alt Üst Oldu?

Basın mensuplarına yakalanan ve basın mensupları ile şakalaşan Oğuzhan koç bir türlü basından kaçamamıştı. Basın mensupları o kadar bastırmışlardı ki  oldukça çok kişi olduğu için valelerden yardım almıştı. Kaçmaya çalışan ve apartman kolonlarına çarpan Oğuzhan Koç oldukça   utanmış bir halde arabadan indikten sonra valelerden yardım isteyerek oradan uzaklaşmıştır.

Oğuzhan Koç İle Demet Özdemir Ayrıldı mı?

Sık sık ayrılık haberleri ile 2021’e damga vuran ve sürpriz iddialarla  ortaya atılan sürpriz ise  Oğuzhan koç ile demet Özdemir’in ayrılık haberleriydi. Oğuzhan koç ve demet Özdemir ayrıldı mı?  Bir daha geri dönüşü  olmayacakmış gibi konuşan Oğuzhan koç evlilikten uzak olduğunu söyledi.

Birbirlerini telefondan  da sosyal medyadan da silen   ünlü çift bir daha geri dönüşü olmayan bir yola girdiklerini söylediler. Çeşmedeki tatillerinde Oğuzhan koç ve demet Özdemir ile ilişkilerini belgelettirerek sosyal medyada paylaşan  ünlüler  oldukça mutlu görünüyorlardı.

Aynı evde yaşamadıklarını dile getiren ünlü çiftin yalan haberleri üzerine ünlü  ‘’ biz aynı evde yaşamıyoruz.’’ Demiştir. Şarkıcının aşka küsülür mü yorumuna yaptığı yanıt oldukça farklı’’ aşka küsülür mü hiç’’ diyerek ortalığı birbirine katan Oğuzhan koç eski sevgilisinin arkadaşıyla konsere katıldığı söylentisi vardı.

Konsere katıldıktan sonra Yağmur Tanrısevsin ile aşk iddiası olan koç Yağmur Tanrısevsin ile 3 ay sonra ayrılmışlardır. Yağmur Tanrısevsin Emirgan’da Oğuzhan koç ile görüntülenmişti. Oğuzhan koçun aracına bindikten sonra oradan uzaklaşarak sosyal medyadan uzaklaşmışlardı. İhanet iddialarıyla oldukça sarsılan yağmur Tanrısevsin’in iddiaları şöyleydi: ‘’biz ayrıldık.’’

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Oğuzhan koç ile yalan iddialar oldukça fazla. Sosyal medyadan hesabını silen ve çekilen fotoğrafları kaldıran Oğuzhan koç oldukça fazla yalan haberle karşı karşıya kalmıştır. Oğuzhan koç güzel bir  tatil arifesindeyiz sözleri ile sosyal medyayı etkilemişti. Aynı zamanda oldukça fazla resim paylaşan  çift çok mutlu görünüyorlardı.

Çiftin tatil arifesinden sonra mutlu görünen çiftin ayrılık haberi sosyal medyayı yıkıp geçti ve hayranları bu duruma çok üzülmüştü. Bu durum üzerine Oğuzhan koç oldukça fazla sevgili olaylarına girmeme ile ilgili bir karar aldı ve sosyal medyaya bunu açıklayarak ‘’ bu işler bana göre değil’’ sözleri ile konuyu kapatmışlardı. Eğer demet olan ilişkileri devam etseydi bu oldukça güzel olabilirdi.

Oğuzhan koçun iddiaları üzerine sosyal medyayı kendinden uzaklaştırmış ve oldukça huzura kavuşan Oğuzhan koç oldukça fazla kendi başına mutluydu. Oğuzhan koç çeşme tatilinde çekilmiş fotoğraflarını koyarak sosyal medyanın sallanmasına sebep olmuş ve aşkını ilan etmesiyle resimleri paylaşarak mutluluklarını ilan etmişlerdir.

Ayrılıklarından bir süre sonra instagramdaki fotoğrafları kaldırarak ayrılıklarını da ilan etmişlerdir. Ayrılıklarında sonra evliliğe yanaşmayan Oğuzhan koç tek başına mutlu olarak hayatını sürdürüyor. Ve tek başına oldukça mutlu olduğunu söylüyor