Show TV’ de izleyici ile buluşacak olan Oğlum dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Oğlum dizisinin yayınlanan fragmanı ile beraber Kubilay Aka, Songül Öden ve Canan Ergüder gibi ünlü isimleri buluşturan dizi sosyal medyada gündem oldu.

Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile izleyiciyi etkileyen Oğlum dizisi Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer almaya hazırlanan Oğlum dizisinin ilk fragmanı heyecanı arttırdı.

1_1280x720-31

Oğlum Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım’ dan hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile çok iddialı yeni sezonda yer alacak yeni bir dizi geliyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Oğlum dizisi yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer almaya şimdiden aday görünüyor. Yeni sezon dizilerinden Oğlum dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu, proje ve senaryo dizaynını ise Ahmet Katıksız’ın yaptığı Show TV’nin yeni dizisi olan Oğlum, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.  Ay yapım imzalı Oğlum dizisinin başrollerinde Kubilay Aka, Songül Öden ve Canan Ergüder gibi birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu yer aldı. Oğlum dizisi şimdiden yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer almaya aday görünüyor.

3_1280x720-28

Oğlum Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Oğlum dizisi bir umut hikayesini konu alacak ve etkileyici bir oyuncu kadrosu ile Oğlum dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Sabırsızlıkla beklenen Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Songül Öden ve Kubilay Aka gibi isimlerin yanında Timur Acar, Serhat Teoman, Feyyaz Duman ve Nihal Yalçın gibi birbirinden kıymetli oyuncular da yer alıyor.

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı, proje ve senaryo dizaynını ise Ahmet Katıksız’ın yaptığı Oğlum dizisini ilk fragmanı büyük ilgi gördü. Merak ve heyecanla beklenen Oğlum dizisinin fragmanı bir çocuğun rüyasından başlarken fragmandaki “Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi” sözleri ilgi çekici oldu. bu sözler ile seyirciye bir umur hikayesi aktaracağının da işaretlerini verdiğini görüyoruz.

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu, proje ve senaryo dizaynını ise Ahmet Katıksız’ın yaptığı Show TV’nin yeni dizisi olan Oğlum, birçok duyguyu bir arada yaşatacak konusu ile ilk fragman yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerinde Kubilay Aka, Songül Öden ve Canan Ergüder gibi isimlerin yer aldığı Oğlum dizisi, Show TV ekranlarında seyirci le buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı, proje ve senaryo dizaynını ise Ahmet Katıksız’ ın yaptığı Oğlum dizisinin konusu  maddi zorluklar yaşayan bir ailenin altı yaşındaki oğlu Kaan ile maddi sıkıntısı olmayan bir başka ailenin on iki yaşındaki teknoloji bağımlısı oğlu Cem’ in birbirine bağlanan hikayesi bir pedegogun gözü ile ele alınacak.

5_1280x720-18

Show TV’ de yayınlanacak yeni dizi Oğlum kadrosu ile de büyük ilgi gördü. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu Oğlum dizisi oyuncuları ve karakterleri ise şu şekildedir:

Canan Ergüder (Pedagog Demet)

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Timur Acar (İlyas)

Songül Öden (Zeynep)

Feyyaz Duman (Tuğrul)

Serhat Teoman

Nihal Yalçın

Kubilay Aka

Tuğçe Karagöz

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu ve Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Oğlum dizisi görüldüğü gibi hem güçlü oyuncu kadrosu ile hem de hikayesi ile oldukça büyük bir ilgi uyandırmıştır.

Öte taraftan Oğlum dizisinin başrollerinden olan Canan Ergüder bir süredir kanser tedavisi gördüğü için de setlerden uzak durmuştu. Dolayısı ile yeni dizi ile 44 yaşındaki başarılı oyuncu Canan Ergüder Oğlum dizinde Pedagog Demet rolünde olacak.