Oğlum dizisi ile ekranlara çıkmayı hazırlanan ünlü oyuncu Kubilay Aka set öncesi hastanelik oldu. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan oğlum dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Kubilay Aka set öncesi talihsiz bir olay yaşadı.

Son zamanlarda parlayan yıldızlardan biri olan 26 yaşındaki Kubilay Aka çok yakın bir zamanda ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Oğlum dizisinde rol olmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu set öncesi talihsiz bir olay yaşayarak hastanelik oldu. Kubilay Aka’ nın hayranları ise yaşanan olaya çok üzüldü.

3_1280x720-19

Oğlum Dizisine Transfer Olan Kubilay Aka Neden Hastanelik Oldu?

Ay Yapım’ ın Show TV için çektiği Ahmet Katıksız’ ın proje tasarımını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’ nın oturduğu, başrollerinde Songül Öden, Serhat Teoman, Canan Ergüder, Timur Acar ve Nihal Yalçın gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Oğlum Dizinin kadrosuna Zeynep’ in (Songül Öden’ in) erkek kardeşi rolü ile 26 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kubilay Aka dahil oldu.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

 Dizinin konusu ve karakterlerine baktığımız zaman anne ve çocuğun ölümsüz bağı üzerinden kurgulanan dizide dar gelirli bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ve maddi durumu iyi olan başka bir ailenin 12 yaşındaki bilgisayar oyunu düşkünü oğlu Cem’ in dramatik hikayesi ekranlarda olacak. İki çocuğun yolları tesadüfen denk geliyor ve ardından korkunç bir olay meydana geliyor.

44 yaşındaki başarılı oyuncu Canan Ergüder dizide “Pedegog Demet” karakterine, 38 yaşındaki yakışıklı oyuncu  Serhat Teoman “Komiser Sedat’a, Kaan’ ın maddi sıkıntılar çeken babası “İlyasa” a Timur Acar, annesi “Melike” ye güzel oyuncu Nihal Yalçın can verecek. Cem’ in annesi “Zeynep” e ise Songül Öden  hayat verecek.

6_1280x720-4

Kubilay Aka Neden Hastanelik Oldu?

Proje tasarımını Ahmet Katıksız’ ın üstelendiği, başarılı kadın yönetmenlerimizden Gökçe Usta’ nın yönettiği Oğlum dizisi yeni sezon dizilerinden en iddialılar arasında yer alacağa benziyor. Hem etkili hikayesi hem de başarılı oyuncu kadrosu ile bütün ilgiyi toplayan Oğlum dizisi için hazırlıklar büyük bir titizlik ile sürüyor. Dizinin çekimleri ise çok yakın zamanda başlayacak.

Başarılı oyuncu Kubilay Aka, Ay Yapım yapımcılığında hazırlanan dizide Songül Öden’ in hayat verdiği Zeynep karakterinin kardeşi olarak izleyicinin karşısına çıkmayı hazırlanıyor. 26 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, en son Star TV ekranlarında yayınlanan Cam Tavanlar dizisinde reytinglerden başarısız sonuç alınca hüsran yaşamıştı. Kubilay Aka’nın başrolünde yer aldığı Cam Tavanlar Dizisi 8. bölümde final yapmıştı.

Yönetmeni, hikayesi, oyuncu kadrosu ve yapımcısı ile çok iddialı gelen Oğlum dizisinden beklentiler ise oldukça büyük. 26 yaşındaki başarılı oyuncu Kubilay Aka set öncesinde talihsiz bir olay yaşadı. Sete balamadan hastanelik olan Kubilay Aka sevenlerini üzdü.

Başarılı oyuncu Kubilay Aka arkadaşları ile halı sahada maç yaparken kaburgasını çatlattığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan başarılı oyuncu kısa süre gözlem altında tutulduktan sonra hastaneden taburcu edildi. Aka’ nın durumunun iyi olduğu, bir süre dinlenmesinin gerektiği öğrenildi.

Tam yeniden sete çıkacağı zaman böyle bir kaza geçiren 26 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kubilay Aka’ nın yaşadığı bu durum oldukça talihsiz bir durum oldu. Sevindiren haber ise başarılı oyuncunun çekimlere başlaması için herhangi bir engelinin bulunmaması oldu. en son Cam Tavanlar ve Aşk 101 dizisi ile ekranlara gelen oyuncu şimdi de Show TV ekranlarında yayınlanacak Oğlum dizisinde rol almaya hazırlanıyor.