Yeni sezon dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Oğlum dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı da merak uyandırdı. Dizinin yeni sezonda en iyi diziler içinde yer alacağı iddia ediliyor.

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı Oğlum dizisi, konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oğlum dizisinin yapımcısı ile Ay Yapımdır. Merakla beklenen dizinin konusu, birbirinden başarılı oyuncu kadrosu, hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı haberimizin detaylarında yer almakta.

kako-byIe6Qu2REX0RxH9

Oğlum Dizisi Konusu Ne, Ne Anlatıyor?

Televizyon dünyasının yeni sezonunda birbirinden iddialı dizilerin yer alacağı görülüyor. Her geçen gün hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile izleyiciyi heyecanlandıracak diziler gündemde yerini alıyor. Bu sefer hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile bütün ilgiyi üzerine çeken bir başka dizi gündemde bulunuyor.

Ay yapımı Oğlum dizisi yeni sezonun en popüler dizileri arasında yer almaya aday gösteriliyor. Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile ilgi çeken dizinin reytingleri nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu. Oğlum dizisinin konusu genel olarak duygusal bir hikayeye sahip. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu Oğlum dizisi, bir pedegogun gözünden, maddi zorluklar yaşayan bir ailenin altı yaşındaki oğlu Kaan ile maddi sıkıntısı olamayan bir ailenin on iki yaşında ki teknoloji bağımlısı Cem’in hikayesi ele alınacak.

Oğlum dizisi, iki çocuğun hikayesi üzerine kurulu olduğu ve hem macera hem de drama konusunda epeyce etkili bir hikaye olduğu ifade ediliyor. Oğlum dizisinin hikayesinde bu iki çocuğun tesadüfen denk gelmesi sonrası yaşanan korkunç olay anlatılacak.

kako-ZLhemoItQPmiAkV1

Peki, Oğlum Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Duygusal bir hikayeye sahip olan Oğlum dizisi, yeni sezona hazırlanan iddialı diziler arasında bulunuyor. Alev Alev, Ada Masalı ve Menajerimi Ara gibi birçok dizi ve filmin yapımcısı Ay Yapım Oğlum dizisi için harekete geçti. Yeni sezona diğer yapım şirketleri de dizi projelerini açıklıyor. Yeni sezonda bakalım hangi diziler ayakta kalacak.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Oğlum dizisinin oyuncu kadrosu da en çok merak edilenler arasındaydı. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı Oğlum dizisi oyuncuları arasında Canan Ergüder ve Timur Acar yer alıyor.

Oğlum dizinde yer olacak olan Canan Ergüder bir süredir kanser tedavisi gördüğü için setlerden uzak durmuştu. 44 yaşındaki başarılı oyuncu Canan Ergüder Oğlum dizisinde Pedagog Demet karakterini canlandıracak. Akasya Durağı dizisinde Arif karakteri ile sevilen 41 yaşındaki Timur Acar da dizisi de İlyas karakterini canlandıracak. Dizinin diğer oyuncuları için de cast çalışmaları devam ediyor.

Oğlum dizisinde İlyas karakteri Kaan’ın babası rolünde olacak. Kaan, 6 yaşında maddi zorluklar İle mücadele ederek hayatına devam eden çocuk karakteridir. Dizide Cem 12 yaşında zengin bir ailenin oyun bağımlısı oğludur. Diğer karakterlere baktığımız zaman Melike Kaan’ın annesi, Ceren Kaan’ın ablası, Zeynep Cem’in annesi, Tuğrul Cem’in babası ve Polis Sedat da korkusuz bir polis karakterleri canlandıracak.

kako-y3TTbqKAJH3bMpDe

Oğlum Dizisi Hangi Kanalda ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ ın oturduğu Oğlum dizisi Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Oğlum dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük ilgi uyandırdığı görülüyor. Ay yapım Oğlum dizisi hem izleyiciler hem de oyuncular tarafından heyecan ile yayınlanacağı günü bekliyor.

Oğlum dizisi yeni sezon diziler arasında en güçlü hikayeye sahip olanlar arasında bulunuyor. Dizinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.