Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Oğlum dizisinin final yapacağı gündeme düştü. Songül Öden, Canan Ergüder ve Nazan Kesal gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Oğlum dizisinin neden final yapacağı merak konusu oldu. İşte detaylar…

Ay yapım imzalı Oğlum dizisi hem oyuncu kadrosu ile hem de hikayesi ile oldukça beğenilmişti. Show TV ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinden kötü haber geldi. İddialara göre Oğlum dizisinin final yapacağı şeklindeydi. Dizinin neden final yapacağı ise merak konusu oldu.

8_1280x720-17

Oğlum Dizisi Final Mı Yapıyor?

Show TV’nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu oldukça beğenilmişti. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kaleme aldığı Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Songül Öden, Canan Ergüder, Nazan Kesal, Feyyaz Duman, Timur Acar, Nihal Yalçın, Serhat Teoman ve Kubilay Aka gibi ekranların sevilen isimleri yer aldı.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu Oğlum dizisi hikayesi ile de dikkatleri toplamıştı. Dizinin hikayesinde İlyas ve Melike Özyürek çifti, kızları Ceren ve 6 yaşındaki küçük oğulları Kaan ile beraber Şile’de yaşar. Melike bir akşamüzeri ilk maaşını almanın heyecanı ile vitrinlere dalar ve küçük oğlu Kaan’ın okul çıkış saatine geç kalır. Annesini okulun bahçesinde bekleyen Kaan, bir kirpi görür ve peşine takılır hatta parka kadar takip eder. Tam da bu sırada parkta Zeynep ve Tuğrul’un 12 yaşındaki oğulları Efe de parkta bulunur. Efe ailesi ile iletişim kurmaz daha çok bilgisayar oyunları oynayan bir çocuktur. Efe kısa bir süre sonra Kaan’ın kaybolduğunu anlar ve ikili karakola gider. Melike ve İlyas çifti telaş içinde Şile sokaklarında oğulları Kaan’ı aradıkları zaman acı bir olay yaşandığının haberini alırlar. Bu yaşanılan acı olaydan sonra her iki ailenin hayatında da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.

5_1280x720-88

Oğlum Dizisi Neden Ekranlara Veda Ediyor?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizileri arasında hem oyuncu kadrosu ile hem de hikayesi ile büyük merak uyandıran dizinin final yapacağı iddiaları izleyenleri üzdü. Songül Öden, Canan Ergüder ve Nazan Kesal gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Oğlum dizisi her Çarşamba akşamı izleyici ile buluşuyor. Ay yapım imzalı Oğlum dizisi büyük bir ihtimal ile Mayıs ayında izleyiciye veda edeceği söylendi.

Gökçe Usta’nın yönettiği Oğlum dizisi Show TV ekranlarının yeni sezon iddialı dizileri arasında yer alıyordu. Dizinin sağlam bir oyuncu kadrosu olmasına rağmen final yapıyor olması izleyenleri üzdü. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan Oğlum dizisinin neden final yapacağı da merak konusu oldu. İddialara göre Oğlum dizisinin reyting oranlarının düşük olmasında dolayı ekranlara veda edeceği söylendi.