Bir süredir kanser tedavisi gören Canan Ergüder setlere geri dönüyor! Merakla beklenen Oğlum dizisinde dahil olan Ergüder heyecanı yaşanırken dizinin konusu da oyuncu kadrosu da merak uyandırdı.

Dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Merakla beklenen Oğlum dizisinde yeni gelişmeler yaşandı. 

Yeni başlayacak olan Oğlum dizisi konusu ile merak uyandırdı. Oğlum dizisi Canan Ergüder'in de ekranlara dönmesi nedeniyle heyecanı katladı!

Yönetmen koltuğunda son olarak Alev Alev dizisine imza atan Ahmet Katıksız'ın oturacağı Oğlum dizisinin yapım şirketi de Ay Yapım olacak.

Oğlum dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Konusu ile dikkatleri üzerine çeken Oğlum dizisinin Show TV'de ekranlara gelmesi planlanıyor. Peki Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Oğlum Dizisi Konusu Ne?

Oğlum dizisinde dar gelirli bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ile Kaan'ın aksine maddi durumu iyi olan başka bir ailenin 12 yaşındaki Cem'in etkileyici dramatik hikayesi anlatılacak. Bu iki çocuğun tesadüfen kesişen yolları sonrası korkunç bir olay gerçekleşecek.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Dizide Pedagog Demet karakterini bir süredir kanser tedavisi gören Canan Ergüder canlandıracak. Dizide Kaan'ın babası İlyas karakterini de Timur Acar'ın canlandıracağı öğrenildi.

Dizinin diğer karakterleri için ise cast çalışmasının sürdüğü öğrenildi.