TV8'de bu akşam O Ses Türkiye'de Masterchef Türkiye yarışmacılarını ağırlandı! Jüri üyeleri hangi yarışmacıda mest oldu hangi yarışmacıda kulaklarını tıkadı? Hani Masterchef yarışmacısı en yüksek puanı aldı? O Ses Türkiye Masterchef Özel bölümü reytinglerde kaçıncı oldu?

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor… FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor…

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bu akşam fenomen yarışmalar birleşti ortaya eğlenceli anlar çıktı! 

Bu sezon reytinglerde düşük seyreden O Ses Türkiye yarışmasına Masterchef Türkiye gazı verildi. Peki Masterchef Türkiye yarışması  O Ses Türkiye yarışması reytinglerde yardımcı oldu mu?

Beyazıt Öztürk'ün esprileri, Murat Boz'un sempatikliği bu sezonu kurtaramadı. Ebru Gündeş ile uyum olmadı. Yarışma bu sene Hadise'nin yokluğu ile reyting kaybı yaşadı. Acun Ilıcalı reyting önlemi olarak en çok izlenen yarışması Masterchef yarışmacılarını bu sefer O Ses Türkiye jüri üyelerinin karşısına çıkardı.

Eğlenceli anlar yaşanan yarışmada Acun Ilıcalı'da hazır bulundu. Yarışmada Hafsanur ve Pelin sesi ile büyülerken, Görkem adeta kulakları kanattı.

Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk'ün Görkem'e takılmaları eğlenceli anlar yaşattı. O Ses Türkiye yarışması Masterchef Özel bölümü seyirciye eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yarışmada jüri üyeleri yarışmacıları yüzleri dönük şekilde dinlerken tek tek yarışmacılara puan verdi. O Ses Türkiye Masterchef Özel bölümü reytinglerde kaçıncı olacak yarın göreceğiz.