TV8'in fenomen yarışmalarından O Ses Türkiye yarışması reytinglerde kötü gidişat nedeniyle final kararı aldı! Hadise'nin yer almadığı ve Ebru Gündeş ile Oğuzhan Koç'un beğenilmediği, yarışmacıların hep aynı taklit sesler olduğu O Ses Türkiye ekranlara veda etmeye hazırlanıyor! O Ses Türkiye gerçekten final mi yapacak?

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın bir zamanlar reytinglerde zirve yarışmsaı O Ses Türkiye tarihin en kötü reytinglerini aldı.

Bu sezon jüri koltuğuna Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç'un getirildiği O Ses Türkiye reytinglerde oldukça düşük kaldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması reytinglerde düşük almayı sürdür. Acun Ilıcalı'nın bu sene tekrarlarınıda vermediği O Ses Türkiye yarışması yeni jüri üyeleri ile adet adibi gördü.

Cumartesi akşamları ekrana gelen O Ses Türkiye yarışması reytinglerde ilk 10'u göremez hale geldi.

Bu sezon özellikle Hadise'nin olmayışı çok eleştiri almış ve Ebru Gündeş beğenilmemişti. O Ses Türkiye'nin final yapacağı iddiaları ortaya atıldı. 

Hadise hayranları sosyal medya hesaplarından "Hadise olmadığı için reytingler düştü buna şaşırdınız mı yoksa" diye yazdı.

Acun Ilıcalı, Hadise'nin yeni yarışması O Ses Rap'e geleceğini söylemişti. Ancak bu transfer O Ses Türkiyeye yaramadı! 

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

PEKİ REYTİNGLERDEKİ EGRÇEK DÜŞÜŞ NEDENİ NE?

O Ses Türkiye yarışmasında şu an izlenme sebebi sadece Beyaz ve Murat Dalkılıç gibi görünüyor. Ebru Gündeş'in enerjisinin seyirci tarafından sevilmediği halde Acun Ilıcalı dost kadrosunda yer alması, üzerine birde Oğuzhan Koç'un alışma sürecinin pek tamamlanmaması ve en büyük sebeplerden biri de gelen yarışmacı seslerinin hep aynı taklitler olması artık seyirciyi dizileri tercih etmesini sağladı. 

Bakalım Acun jürde bir değişikliğe mi gidecek yoksa final mıb yapacak?