O Ses Türkiye yarışmasına Acun yakın dostu dolandırıcı Reza'nın eski eşi, çocuğum etkileniyor diyen Ebru Gündeş'te ısrar etti reytinglerde dipleri gördü! Ancak yükseliş kurgusu yakın!

TV8'de O Ses Türkiye yarışması başladı. Acun Ilıcalı beklemediği reytingleri aldı!

O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geldi. Reytinglerde oldukça düşük seyreden O Ses Türkye'ye Hadise ve Ebru Gündeş darbesi. 

Acun Ilıcalı bu sene Hadise'yi O Ses Rap yarışmasında jüri olacağını açıklamıştı. O Ses Türkiye'de ise yeni jüriler Oğuzhan Koç ve Acun'un çok sevdiği, yaptığı büyük dolandıcılıkla adından söz ettiren Ebru Gündeş'in eşi Rezza Zarrap'ın eşi Ebru Gündeş geldi.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Ebru Gündeş, kocasının kendisine aldığı  oldukça pahalı hediyelere yaptığı yorumların yanı sıra Türkiye tarihine geçen gezi protestoları zamanı kocasının dolandırıcılığının ortaya çıkmasının ardından yapılan yorumlardan sonra canlı yayında ağlayarak "Bebeğim etkileniyor" diyerek büyük tepki görmüştü.

O SES TÜRKİYE YENİ JÜRİLER BEĞENİLMEDİ

O Ses Türkiye yarışması yeni sezonu reytinglerde düştü. Yeni sezon ilk bölümü ile adından söz ettiremeyen O Ses Türkiye Total'de 7. AB'de 5. olabildi. 

ACUN ILICALI KURGU ŞOVA DEVAM EDİP REYTİNGLERİ YÜKSELTİR

O Ses Türkiye yarışması ilk bölüm de aldığı düşük reytinglerin uzun sürmesi beklenmiyor. Acun Ilıcalı'nın önümüdeki bölümlerde reytingleri arttıracak bir hamle yapması bekleniyor.

Acun Ilıcalı'nın önümüdeki bölümlerde programda kurgu bir olayla ve acıtasyon bir yarışmacı vb ile adından söz ettirip reytinglerti yükseltmesi bekleniyor.