Son olarak Kefaret dizisinde yer alan Nurgül Yeşilçay yeni dizisiyle Fox Tv'ye geri dönüyor! Nurgül Yeşilçay'ın Son Nefesime Kadar dizisindeki partneri değişti! Nurgül Yeşilçay'ın yeni partneri Hekimoğlu dizisinin yıldız isminin eşi oldu!

Fox tv için hazırlanan yeni dizi Son Nefesime Kadar dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Dizide Nurgül Yeşilçay'ın partneri için önce Emre Kınay denilmişti ancak dizide ardı ardına değişiklikler yaşandı.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Son olarak yine Fox Tv'de yayınlanan Mert Fırat ile birlikte yer aldığ Kefaret dizisi ile ekrana gelen Nurgül Yeşilçay yeni dizisi Son Nefesime Kadar için hazırlanıyor.

Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcılığını Pastel Film üstleniyor, dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Yeni dizi Son Nefesime Kadar hem konusu hem de kadrosu ile merak uyandıran bir yapım olarak tanıtıldı. Dizinin Fox Tv'de ne kadar tutunacağı merak konusu. 

Burgül Yeşilçay'ın yer aldığı diziler genel anlamda bir süre devam eden bir başarıya ulaşıyor. Son olarak hem heyecanlı hemde eğlenceli bir drama sahip olan Kefaret dizisi de 35 bölüm sürmeyi başarmıştı.

Nurgül Yeşilçay yeni dizisinde de tıpkı Kefaret dizisindeki gibi bir kayıp vakasının peşinden gidecek. Dizide Yeşilçay özel hayatında sorunlar yaşayan ve bir kayıp olayının peşinden giden bir polisi canlandıracak.

Son Nefesime Kadar dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın partneri Hekimoğlu dizisinin İpek'i Ebru Özkan'ın eşi Ertan Saban oldu. Ertan Saban ile Nurgül Yeşilçay uyumu şimdiden merak ediliyor.

Son Nefesime Kadar dizisinde Nurgül Yeşilçay ve Ertan Saban'ın yanı sıra son olarak Uzak Şehrin Masalı dizisinde yer alan Begüm Birgören ile adını Adı Efsane dizisiyle duyuran genç oyuncu Baran Bölükbaşı da yer alacak.

ERTAN SABAN KİMDİR?

oyuncu-ebru-ozkan-in-esi-ertan-saban-sarisin-bir-12612193_4055_m

4 Aralık 1977 Üsküp doğumlu olan Ertan Saban Makedonyalı bir Türk oyuncudur.. Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kardeşi Erman Saban ve Luran Ahmeti ile Makedonya Türk Tiyatrosu'nda oyunlarda yer almıştır.

Daha sonra Türkiye'ye geldi. Elvada Rumeli dizisinde canlandırdığı Alex karakteri ile tanındı. 

Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi Pusu, Mutlu Ol Yeter gibi dizilerde yer aldı.

2016 yılında oyuncu Ebru Özkan'la evlendi.

2007 yılında Malt grubunun Deprem adlı şarkısının klibinde Demet Evgar ile birlikte yer aldı.