Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu alkış aldı! Bu sene dizilerde oynamayı bıraktığını açıklayan genç oyuncu Afra Saraçoğlu alkışları aldı!

Genç oyuncu Afra Saraçoğlu bu sezon hiçbir dizide yer almayacağını duyurmuştu. Afra Saraçoğlu bu sezon Nurgül Yeşilçay ile birlikte yer alacağı oyuna hazırlandığını açıklamıştı.

Yıllar önce Özcan Deniz'in başrolde yer aldığı İkinci Şans adlı filmde birlikte rol alan Nurgül Yeşilçay ile Afra Saraçoğlu tiyatro oyunda yeniden buluştu.

DasDas'ta sergilenecek Bir Barda Bir Gece adlı oyunda seyirci ile buluşmahya hazırlanan iki güzel ve başarılı oyuncu aylardır prova yapıyor.

İkilinin yer aldığı bu oyun oldukça da anlamlı bir zamanda geliyor. Oyunun konusunun kadın ölümleri ile ilgili olması oyunu bekleyenleri daha da heyevanlandırdı.

Bir Barda Bir Gece Tiyatro Oyunu Konusu Ne?

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Bir Barda Bir Gece distopik oyunda kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada bir arkadaşını bulmak için bir bara giden üniformalı bir kız (Afra Saraçoğlu) ile barın tek çalışanı bir kadın (Nurgül Yeşilçay) arasındaki gizem anlatılacak. 

Nurgül Yeşilçay, oyunca ülkemizin kanayan yarasından biri olan kadın cinayetlerine dair oyunca tooplumsal mesajların yer alacağını duyurdu. 

Afra Saraçoğlu da ilk kez bir tiyatro oyununda yer almasının heyecanını "Benim için çok heyecan ve mutluluk verici. Ben sektöre ilk girdim, Nurgül ile gözümü açtım. Sonra 6 sene sonra hem de tiyatro sahnesinde yer almak benim için çok keyifli bir deneyim" cümleleri ile anlattı.

NURGÜL YEŞİLÇAY AFRA'YI İSTEMİŞ MERT FIRAT KABUL ETMİŞ!

Fox TV'de geçtiğimiz sezon yayınlanan Kefaret dizisindeki partneri ve DasDas’ın kurucularından Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay'a bu oyunu gönderiyor. Yeşilçay'da oyunu okur okumaz Afra olmaz mı diyor. Mert Fırat bunu üzerine Afra ile konuşuyor ve proje castı bu şekilde ortaya çıkıyor. 

Sektörde bu tarz arkadaşlıklar iş vermeler pek alışkın olduğumuz şeyler değil. Hele ki bazı usta isimler gençlerle çalışmak yerine ön yargılı yakşalıyor. Nurgül Yeşilçay ve Afra arasında bu şekilde bir ego savaşı yaşanmamış görünüyor. Bu anlamlı oyun şimdiden merak konusu olurken kanayan yaramıza parmak basması alkış aldı.