Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyadan sevenlerini üzen bir açıklama yaptı. Başarılı oyuncu yaptığı açıklama ile büyük bir kaza geçirdiğini anlattı. Instagram hesabından yaptığı açıklama ile hayranlarını korkutan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın son durumu merak konusu oldu.

Birçok film, dizi ve tiyatro projesinde başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu Nurgül Yeşilçay ınstagram hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerini korkuttu. Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile büyük bir kaza atlattığını açıkladı. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, “Kendi kullandığım araçla büyük bir kaza atlattım!” ifadelerini kullandı. 

3 1280 720_1280x720

Nurgül Yeşilçay Ölümden Döndü!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisi ile tekrardan ekranlara dönen Nurgül Yeşilçay, kendi kullandığı araçla büyük bir trafik kazası geçirdiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ ın hayranları bu haber ile oldukça korktu. Başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Yeşilçay’ ın sağlık durumu merak konusu oldu.

Uzun zamandır görünmeyen başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, kendi kullandığı araç ile büyük bir trafik kazası geçirdi. Geçirdiği trafik kazasını sosyal medya hesabından duyuran Nurgül Yeşilçay’ ın sağlık durumu merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun sevenleri bu trafik kazası ile oldukça üzüldü. Yeşilçay sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili olarak da açıklama yaptı.

5_1280x720-64

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

 Nurgül Yeşilçay Büyük Bir Trafik Kazası Geçirdi!

45 yaşındaki ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Yeşilçay, yaptığı açıklamayla kendi kullandığı araç ile büyük bir trafik kazası geçirdiğini ilan etti. Sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Nurgül Yeşilçay, özellikle emniyet kemeri uyarısında da bulundu.

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, “Bi süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! Kendi kullandığım araçla büyük bi kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bi süre daha devam edecek! Accık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız ;)) Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen!!!” ifadelerini kullandı.

Kazayı 1 ay kadar önce olduğunu belirten ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, “Şimdi iyiyim, işimizin gücümüzün başındayız, teşekkür ederim herkese” açıklama yaptı. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ ın sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklama sevenlerini oldukça üzdü. Öte taraftan büyük bir kaza atlatan Nurgül Yeşilçay’ ın geçtiğimiz günlerde saç rengini değiştirmesi de dikkatlerden kaçmamıştı. 45 yaşındaki ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğmiz aylarda sarı renge boyattığı saçları ile herkesi şaşırtmıştı.