Survivor 2022 All Star yeni bölümünde Nisa Bölükbaşı özel hayatı ile ilgili bazı itiraflarda bulundu. Nisa’nın Barış hakkında söyledikleri herkesi şok etti. Nisa Bölükbaşı, itirafta bulunurken gözyaşlarına hakim olamadı. Nisa’nın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Survivor 2022 yarışmasında yer alan Nisa Bölükbaşı özel hayatı ile ilgili bazı itiraflarda bulunması gündemde deprem etkisi yarattı. Nisa Bölükbaşı yeni bölümde gözyaşlarına hakim olamadı ve Barış Murat Yağcı ile programdan sonra bir dönem yaşadığı ilişkisi hakkında itiraflarda bulundu. Nisa’ nın itiraflarından sonra sosyal medyada Barış hakkında bazı yorumlar yapıldı.

2_1280x720-72

Nisa Bölükbaşı’ndan Eski Sevgilisi Barış Murat Yağcı Hakkında Şok Sözler!

TV 8 ekranlarında yayınlanan yarılma programı Survivor 2022 All Star bu yıl yarışmaların yanında aşk hikayeleri ile de magazin gündeminde yer alıyor. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı geçtiğimiz yıllarda program bittikten sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Hatta Barış Murat Yağcı taksim meydanında Nisa’ ya evlilik teklifi etmişti. Ancak kısa bir süre sonra çiftten ayrılık haberi gelmişti.

Survivor 2022 All Star yarışmasında Nisa Bölükbaşı’ ndan Barış Murat Yağcı ile ilgili şok sözler geldi. Nisa bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi ile ilgili bazı itiraflarda bulundu. Yeni bölümün son kısmında Nisa’ dan gelen bu itiraflar üzerine sosyal medyada Barış ile ilgili yorumlar yapılmaya başlandı. Aynı zamanda Nisa itiraflarda bulunurken gözyaşlarına engel olamadı.

4_1280x720-56

Nisa Bölükbaşı’ndan Barış Murat Yağcı İtirafı!

Survivor 2022 All Star yeni bölümünde Nisa’ nın itirafları damga vurdu. Bir zamanlar aşk yaşayan Nisa ve Barış çifti tekrardan sosyal medyanın gündemine düştü. Survivor’ ın geçtiğimiz haftaki yayınlanan bölümünde ünlüler takımında bulunan Barış Murat Yağcı oyunu kazanınca sevinç göstermişti. Gönüllüler takımında bulunan Evrim Keklik ise Yağcı’ yı eleştirerek “Ne çirkin” tepkisini gösteren Evrim, 'Bunun hayranlarına, sevenlerine, sevgililerine anlam veremiyorum” demişti.

Evrim’ in sözlerine tepkisiz kalamayan Nisa takım arkadaşına “Bana da laf atmasaydın olmazdı” şeklinde yanıt verdikten sonra Evrim de “Ogeday varken öyle bir şey yapmam” ifadelerini kullanmıştı. Ogeday ile yeni bir aşka adım atan Nisa, Survivor’ da eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ile ara ara tartışmalar yaşıyor.

Survivor 2022 All Star yeni bölümünde Nisa’ nın açıklamaları gündem oldu. Nisa gözyaşları içinde itiraflarda bulunurken ekranlar karşında olan izleyicileri de duygulandırdı. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star’ da yarışmacıların performansları kadar özel hayatları de ilgi çekiyor. Gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı, takım arkadaşı Evrim Keklik’ in kendisi ve Ogeday’ ın ilişkisi ile alakalı yaptığı yorumdan kaynaklı açıklamada bulundu.  

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Gönüllüler takımında yer alan Nisa bir dönem aşk yaşadığı Barış Murat Yağcı ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Survivor Nisa “Benim yaşadığımı kimse bilemez, bana kimse de laf edemez.. Hayatımın en kötü bir senesini geçirdim onun yüzünden. Çünkü telefonlarımı falan da karıştırıyordu. Şifremi değiştirip yine karıştırıyordu. Annemle olan konuşmalar Çekce, onları bile tercüme edip bakıyordu.” itiraflarında bulunarak gözyaşlarını tutamadı.

TV 8 ekranlarında yayınlanan en çok sevilen ve izlenen yarışma programı Survivor 2022 All Star’ da gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı’ nın eski sevgilisini ima ederek bomba itiraflarda bulunması sosyal medyada gündem oldu. Açıklamalardan sonra sosyal medyada Barış Murat Yağcı hakkında da birçok yorum yapıldı.