Star Tv'de yayınlanan Benim Hayatım dizisinin güzel ismi Nilsu Berfin Aktaş meğer gizlice evliymiş. Nilsu Berfin Aktaş kiminle evli? Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında? Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında evlenmiş?

Star Tv'de ekrana gelen yeni dizisi Benim Hayatım'ın başrol oyuncusu güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın gizlice evlendiği ortaya çıktı.

İlk olarak 2018 yılında jüri koltuğunda Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın oturduğu Geleceğin Starı adlı yarışmada birinci olarak adını duyuran güzel yıldız Nilsu Berfin Aktaş geçtiğimiz sezon Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisinde yer almıştı.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Nilsu Berfin Aktaş daha sonra Star Tv'De yayınlanan yeni dizi Benim Hayatım'da ilk başrol deneyimi ile karşımıza çıktı.

Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın gizlice evlendiği ortaya çıktı. 23 yaşında olan Nilsu Berfin Aktaş'ın sevgilisi olarak bilinen Ankara'da yaşayan iş insanı Serdar Sertçelik'le evli olduğu ortaya çıktı. 

sddefault

Nilsu Berfin Aktaş'ın evli olduğu ortaya çıkan Sertçelik'in daha önceki evliliğinden çocukları olduğu da öğrenildi. 

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Nilsu Berfin Aktaş verdiği bir röportajda sevgilisi olarak bilinen eşi için "Hayatımda her şey çok güzel gidiyor. Birbirimizi özledikçe ya o İstanbu’a geliyor ya da ben Ankara’ya gidiyorum" demişti.