Yapımcıları arasında How I Met Your Mother’ın Barney’i de bulunan yeni dizisi şikâyet konusu oldu. Yeni dizi neden tepki aldı? Beklenen dizi “Uncoupled” neden şikâyet edildi? Yapımdaki karakter neden çıkartıldı? Netflix neden özür diledi?

Yıldızı How I Met Your Mother ile parlayan Neil Patrick, daha sonra Netflix yapımı Talihsiz Serüvenler Dizisi’ndeki rolüyle tekrar gündeme gelerek hayran kitlesini oldukça genişletmişti. Bilindiği üzere son dönemde Neil Patrick Harris, yeni bir Netflix yapımı için hazırlanıyor.

uncoupled-netflix-neil-patrick-harris

Netflix adlı platformun merakla beklenen yeni dizisi “Uncoupled” adlı dizisi tam çalışmalara başlamışken sert kayaya çarptı.

Neil Patrick’in canlandıracağı 17 yıllık kocasının aniden terk ettiği eşcinsel bir adamın New York’taki maceralarını konu alacak dizi ve yapımcılar, rol alması beklenen başka bir oyuncudan ciddi tepkilerle karşılaştı.

60811e1266a97c1678af167d

Dizide Latin bir kâhyayı canlandırması beklenen ve senaryonun gönderildiği “Nurses” Dizisi ile yıldızı parlayan Ada Maris sert tepki ve eleştirilerde bulundu. Bununla yetinmeyen usta oyuncu ciddi hamleler ile tepkilerine devam etti.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Önce şovun yaratıcısı Darren Star’a açık mektup yazıp sonrasında ise Amerika’nın ünlü dergisi Variety ile bu mektubu paylaştı.

image-1

“Siz modern eşcinsel erkeklersiniz. Modası geçmiş, saldırgan bir şekilde basmakalıp bir eşcinsel rolünü nasıl izlemek veya oynamak istersiniz?” cümlelerinin yer aldığı mektubun medya ile de paylaşılması üzerine hem karakter diziden çıkartılmış oldu hem de Netflix tepki ve şikayet yağmuruna tutulan yapım sonun da geri adım atıp Ada Maris’ten özür diledi.

ada-maris-ad26-allfamous.org