Sen Çal Kapımı dizisinin Aydan Hanım'ı Neslihan Yeldan Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisine tam olarak girdi! Yeni bölümlerin hepsinde olacak mı?

Fox Tv'nin yüzünü güldüren yeni dizilerinden biri de Evlilik Hakkında Her Şey oldu! Gökçe Bahadır ve Sumru Yavrucuk'un başrolünde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Neslihan Yeldan'lı bölümler geliyor!

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı'nın başrolünde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oldukça iyi gidiyor. Ters köşeler, eğlenceli sahneler ve sonunda uzun zamandır yaz dizileri dışında pek göremediğimiz kendi ayakları üzerinde durabilen dayak yemeyen ezik lanse ettirilmeyen başarılı güçlü kadın karakterlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni fragmanı yayınlandı.

İlk tanıtım fragmanında Sen Çal Kapımı dizisinin Aydan Bolat'ı gördüğümüz Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde o bölümler geldi! Neslihan Yeldan nihayet Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde!

İngiliz yapımı The Split dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başarılı Cevher ailesinin 4 kadın boşanma avukatının çetin davalarını izliyoruz. 

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Dizini tanıtımında merakla beklenen sahnelerin yaşandığı bölümlere nihayet geldik. Geçtiğimiz hafta Azra kocası Sergen'in kendisini aldattığını gazetecilerden öğrendiği sahne nihayet ekranlara geldi. Gelecek hafta fragmanında ise Neslihan Yeldan'ın yer aldığı  sahneleri izleyeceğiz.

Peki Neslihan Yeldan diziye dahil oldu mu yoksa konuk oyuncu mu?

13451493-728xauto

Sen Çal Kapımı dizisinin bitmesinin ardından yurt dışına taşınan Neslihan Yeldan'ın dizinin kadrosuna tamamen katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Gelecek hafta Neslihan Yeldan'ın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı.