Sen Çal Kapımı dizisinin Aydan Bolat'ı Neslihan Yeldan ekranlara dönüyor! Neslihan Yeldan yeni dizisi ne olacak?

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen Neslihan Yeldan yeni dizisiyle dönüyor. 

Şu sıralar yurt dışından paylaşım yapan Neslihan Yeldan'ın Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeniden dahil olacağı öğrenildi. 

Fox Tv'de yeni başlayan başrolünde Gökçe Bahadır'ın yer aldığı The Split dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkın Her Şey dizisi ilk 2 bölümü ile beğeni toplamayı başardı. Dizinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak yer alan Neslihan Yeldan'ın ilerleyen bölümler diziye dahil olacağı öğrenildi. 

Bir Demet Tiyatro ile ilk olarak hatırlanan Neslihan Yeldan uzun zaman sonra yeni neslin hafızalarına Sen Çal Kapımı Aydan Bolat olarak yer edindi.

Neslihan Yeldan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasından sonra ekranlara ara vermemeye karar verdi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilk bölümünde konuk olarak ekrana gelerek hayranlarını sevindiren Neslihan Yeldan'dan müjdeli haber geldi. 

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Neslihan Yeldan'ın konuk olarak ilk bölümünde bulunduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ilerleyen bölümlede dahil olacağı öğrenildi. 

Son zamanlarda dizilerde görünmeye başlayan Neslihan Yeldan son olarak İstanbullu Gelin, Kiraz Mevsimi, Kuzey Güney gibi dizilerde yer almıştı. 

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü, Bir Demet Tiyatro, Tatlı Kaçıklar gibi unutulmaz yapımlarda yer alan Neslihan Yeldan bakalım Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde tamamen kalıcı mı olacak?