Ünlü oyuncu Neslihan Atagül yeniden setlere dönmek istediğini açıkladı. Rahatsızlığı nedeni ile dizi çekimlerine ara vermek zorunda kalan güzel oyuncu, projeleri incelemeye başladı.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül yeniden setlere dönmek istediğini açıkladı. Rahatsızlığı nedeni ile dizi çekimlerine ara vermek zorunda kalan güzel oyuncu, projeleri incelemeye başladı.

Neslihan Atagül yeni sezonda ekrana döneceği müjdesini verdi. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu, bağırsak rahatsızlığı nedeni ile diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Engin Akyürek ile partner olan Neslihan Atagül, başarılı performansı ile dikkat çekmişti. Neslihan Atagül’ün diziden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün oyuncu kadrosuna dahil edilmişti. Lakin reyting oranlarındaki ciddi düşüş nedeniyle dizinin erken final yapmasına karar verilmişti. Neslihan Atagül ise sağlık sorunları yüzünden hayranlarından uzak kalmıştı.

Neslihan Atagül eşi ile birlikte oynamak istiyor

Eşi Kadir Doğulu ile birlikte gazetecilerin karşısına geçen Neslihan Atagül, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Zor günlerin geride kaldığını belirten başarılı oyuncu, yeniden ekrana dönmek istediğini açıkladı. Dizi projelerini yakından incelediğini belirten Neslihan Atagül, Yalı Çapkını dizisinde yer almayacağını da söyledi. Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu okuduğunu, lakin karakterin kendisine uygun olmadığını düşündüğü için teklifi reddettiğini açıkladı.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

 Kadir Doğulu ile yeni bir projede yer alacakları iddialarına ise henüz net bir durum olmadığı yanıtını verdi.  Dijital platformlardaki dizi projelerini çok başarılı bulduğunu ifade eden Neslihan Atagül, bugüne kadar canlandırmadığı yeni bir karakterin peşinde olduğunu itiraf etti. Güzel oyuncu, Sefirin Kızı dizisinden ayrılma süreciyle ilgili ortaya atılan iddiaları ise yalanladı. Sağlık durumunun çalışmasına izin vermeyecek kadar kritik olduğunu belirttiği açıklamasında, yeni dönem için heyecanlı olduğunu söyledi. Neslihan Atagül’ün FOX TV ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. Partner seçimi konusunda söz sahibi olmak istediği iddiaları ise magazin basınında gündeme taşındı. Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren güzel oyuncunun, iddialı bir diziyle ekrana dönmesi bekleniyor.