Usta tiyatrocu Cem Davran, 2002 Mayıs ayında “ne dedin sen” repliği ile akıllara kazınan kavganın perde arkasını anlattı. Daha önce Arto tarafından da anlatılan olayı ve detayları biz de yazalım dedik.

Tüm Türkiye’de olay olan Hande Ataizi-Sevda Demirel kavgasının yayınlandığı programın canlı olmadığı banttan yayın olduğunu zaten herkes öğrenmişti. Şimdi önce olayı bir hatırlayalım.

Bir tarafta o dönem hayatımıza ünlü müzisyen Asım Can Gündüz'e eşlik eden seksi kadın olarak giren Sevda Demirel, diğer tarafta ise dönemin bol ödülü ve oyunculuğu ile takdir toplayan Hande Ataizi vardı.

1998 yılında Ruhsar dizisi ile gönüllere taht kuran Hande Ataizi, o dönem Bodrum'da gittiği bir gece kulübünde estetikli burnuyla görüntülenmek istememiş, tuvaletin penceresinden kaçmaya çalışmıştı. Tabi ki o görüntüler magazincilere yakalanmıştı.

Sevda Demirel ise silikon yaptırmanın çok büyük olay sayıldığı o dönemde konunun öznesi olarak sık sık magazin gündemindeydi.

hande-ataizi-121701VC

Ruhsar dizisinin gözde oyuncuları Hande Ataizi ve Cem Davran’ın ciddi bir hayran kitlesi oluştuğundan, bunu gören televizyoncular ikiliye özel olarak Cem Davran’ın haylaz ve komik, Hande Ataizi’nin ise güzel ve akıllı rollerini format gereği uyguladığı "İki Kere Kiki" isimli şov programını ekranlarda başlatmışlardı.

Programın 2002'nin Mayıs ayındaki bölümü konukları Arto ve Sevda Demirel’di. Program öncesi Hande Ataizi ve Sevda Demirel yan yana gelip basına güzel bir poz da veriyorlar.

İkili arasında hissedilen gerginliğe Arto da yaptığı şakalar ile katkıda bulunuyor ve Sevda Demirel ve Hande Ataizi daha da geriliyor.

Sonrasında tansiyon iyice yükseliyor ve Sevda Demirer ayağa kalkıp “ne dedin sen” diyerek Hande Ataizi’ne o meşhur tokadı atıyor.

tumblr_8ff40e0a657067659fb5ab5750a57fc1_d2b1a558_1280

Usta isim Cem Davran kendisinin de bulunduğu yayın ile ilgi açıklama yaparken öncelikle programı kendisinin yazdığını belirten isim yanlış yazımdan dolayı programın ”İki Kere İki” olması gerekirken "İki Kere Kiki" olduğunu belirtiyor.

Sonrasında ise, magazin kameraları program kayıtlarına o zamanlar girdiği için, herkesin gözü önünde gerçekleşen çekim yayına yapımcılar tarafından aktarılmış.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Cem Davran’ın talihsiz bir kaza diyerek anlattığı olay sonrası “Sevda Demirel kalktı gitti. Başka konuk aldık. Hande Ataizi toparlandı sonra programa geri döndü” derken program bittikten sonra kendisine 'Ben ne yapıyorum, ben tiyatrocuyum' dediğinin de altını çiziyor.

Arto ise bir dönem Hande Ataizi, Sevda Demirel ve Cem Davran içi “Bunların üçü de salak, neden biliyor musun? Bunlar hiçbir şeyden yararlanamadılar ben yararlandım. 16 Ana Haber gezdim. Kanal kanal geziyordum. Biri dayak yediğiyle, biri dayak attığıyla öbürü de ayırdığıyla kaldı” demişti.