Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu Nasıl Fenomen Oldum dizisi özel bir hikaye ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Nasıl Fenomen Oldum dizi konusu, oyuncu kadrosunda hangi oyuncuların yer aldığı merak konusu oldu.

BeIN CONNECT’ te izleyici ile buluşacak olan Nasıl Fenomen Olurum dizisi hem hikayesi açısından hem de oyuncu kadrosu bakımından oldukça dikkat çekti. Dizi severler Nasıl Fenomen Oldum isimi dizinin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Dizinin ilk iki bölümü izleyici ile buluştu. Detaylar haberimizde…

3_1280x720-112

Nasıl Fenomen Oldum Dizisi Konusu Ne?

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Yapımcılığını HANN’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu ve beIN CONNECT’te yayınlanacak olan Nasıl Fenomen Oldum dizisi hikayesi ile izlenenlerden tam puan almışa benziyor. Dizi izleyenleri ekranlara kilitleyeceğe benziyor. Yeni sezon dizileri arasında en iyiler arasında yer almaya aday.

BeIN CONNECT’ in yeni dizileri arasında yer alan Nasıl Fenomen Oldum hikayesi ile oldukça beğenildi. Sevilen dizi, çok zengin bir kız olan Ala’ nın ailesinin iflas etmesinden sonra aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı yaşantısına ve içinde bir intikam hikayesi barındıran, fenomenliğe uzanan yolculuğuna sürükleyecek hikayeyi ele alıyor.

22-1

Peki, Nasıl Fenomen Oldum Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Yayınlandı!

Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu, yapımcılığını HANN’ın üstlendiği ve beIN CONNECT’ te izleyici ile buluşan dizi hem hikayesi ile hem de oyuncu kadrosu ile de büyük ilgi toplandı. İlk iki bölümü yayınlanan dizi izleyici tarafından beğenildi. Ala ve ailesini ele alan hikayenin devamı oldukça merak ediliyor.

Çok zengin bir kız olan Ala ve ailesinin iflas etmesinden sonra, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve içinde bir intikam öyküsü barındıran, fenomenliğe kadar uzanan yolculuğuna sürükleyecek hikayeyi konu alan Nasıl Fenomen Oldum dizisi oyuncu kadrosu ile de baya ilgi çekti. BeIN CONNECT’ ta ilk iki bölümü izleyici ile buluşan dizide birbirinden yetenekli isimler yer aldı.

Mustafa Kotan’ ın yönettiği Nasıl Fenomen Oldum dizisi oyuncu kadrosunda yer alan önemli isimlerden kaynaklı adından bahsettirdi. Dizide Nilperi Şahinkaya, Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer aldı. Beın CONNECT platformunda iddialı diziler arasında yer alan Nasıl Fenomen Oldum dizisi 17 Mart 2022 Perşembe tarihinde izleyici ile buluştu. Aynı dijital platformda daha önce Erkek Severse ile Hayaller ve Hayatlar gibi sevilen diziler de izleyiciden büyük ilgi görmüştü.