Benzemez Kimse Bize programı yayından kaldırıldı. Mustafa Keser ağzına geleni Bülent Ersoy'a söyledi!

Star TV'de yayınlanan Bülent Ersoy ve türkücü Mustafa Keser'in beraber yaptığı ''Benzemez Kimse Bize'' programı kanal tarafından yayından kaldırıldı.

Benzemez Kimse Bize programı neden kaldırıldı merak edilirken Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'da dair olay açıklamalar geldi. Mustafa Keser sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda programın Bülent Ersoy'un kaprisleri nedeniyle bittiğini söyledi.

Program geçtiğmiz hafta Yıldız Tilbe'nin konuk olduğu ilk canlı yayınla çok konuşulmuştu. Bülent Ersoy'un davranışları nedeniyle sarhoş olarak yayına çıktığı iddia edilmişti.

Son programda ise Bülent Ersoy ile Mustafa Keser birbirlerinin adeta yüzlerine bakmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

MUSTAFA KESER'DEN OLAY SÖZLER

Programın yayından kaldırılmasının ardından Mustafa Keser bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Mustafa Keser paylaşımında programın bitme nedeni olarak Bülent Ersoy'un kaprislerini gösterdi. Mustafa Keser ilerleyen günlerde bir de basın toplantısı yapacağını ve açıklamalarının devam edeceğini söyledi.

GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı

Mustafa Keser paylaşımında şu açıklamayı yaptı;

"Sevgili müzik dostları Bülent Ersoy ile olan programla ilgili görüş ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bu programa başlamadan önce sizlerin de izlediğiniz ve gördüğünüz gibi bazık aksaklıkların olabileceğini, programa başlamadan önce öngörmüştüm ancak, kendisinden hem yaş hem de sanatça daha büyük birinin yanında daha saygılı olacağını düşünerek programı kabul ettim. Ve ne yazık ki yanıldım. Hepinizden bunun için özür diliyorum.

Yukarıda zikrettiğim aksaklıkların yapımcımız Sayın Polat Yağcı ve Sayın Star TV kanal yönetiminin hiçbir dahli ve ilgisi yoktur. Bütün aksaklıkları Sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır. İleriki günlerde de bir basın toplantısı yaparak bununla ilgili sizleri daha geniş bir çerçevede bilgilendireceğim."