Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaman dönüyor! Murat Ünalmış'ın sakalları uzatması iddiaları kuvvetlendirdi! Reytingler düşünce apar topar yeni anlaşma!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonu ile ekranlara kötü bir başlangıç yaptı. Neredeyse tüm başrol oyuncuların geçtiğimiz sezon tek tek veda ettiği Bir Zamanlar Çukurova'da yaşanan reyting kaybı bazı kararları sorgulattı.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Demir Yaman sürprizi yaşandı. İbrahim Çelikkol'un yeni sezonunda dahil olduğu Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Demir Yaman yaşıyor mesajı verildi. Peki Bir Zamanlar Çukurova'da Demir ölmedi mi? Murat Ünalmış diziye geri mi dönecek? Murat Ünalmış diziye geri mi dönüyor?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonu reyting kayıpları ile başladı. Perşembe akşamlarındaki başarısını Kanal D'de Camdaki Kız'a TRT'de ise Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na kaptıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümünde Demir Yaman kozunu kullandı. 

Daha önce Murat Ünalmış diziden ayrıldığını ve geri dönmeyeceğini menajerlik şirketi vasıtasıyla sosyal medyadan sevenlerine duyrumıştu. Ancak dün yaşanan gelişmeler sonrası yeniden Murat Ünalmış diziye geri mi dönüyor, Demir Yaman ölmedi mi soruları akıllara takıldı.

Murat Ünalmış'ın hala bir projede yer almaması ve sakallarını uzatmış hali akıllara Demir Yaman ölmedi diziye dönecek iddialarını kuvvetlendirdi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi düşen reytinglerini böylelikle yaptığı bu sürpriz hamleyle yükseltecek iddiaları yankı uayndırdı. 

MURAT ÜNALMIŞ'TAN DEMİR YAMAN ÖLMEDİ PAYLAŞIMI

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden son olarak ayrılan isim Demir Yaman karakterine hayat veren Murat Ünalmış olmuştu. 

Demir'in ayrılığı sonrası Bir Zamanlar Çukurova dizisi iyice kan kaybetti. Dizde düşen reyrtingler bir türlü toparlanamadı.

Murat Ünalmış dün yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Demir Yaman'dan gelen "Beni merak etmeyin" mektubu üzerine Demir geri dönecek iddialarına dair paylaşım yaptı. 

Murat Ünalmış menajerlik şirketinin "Daha önce de söylediğimiz gibi Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmıştır. Diziye döneceğine dair yapılan haberler asılsızdır" açıklamasını paylaşarak diziye dönmeyeceğini açıkladı.