Youtube'da yaptığı klişe dizi eleştirmesi ve ünlü kankalığı ile istediği ünvanı elde eden Murat Soner Fox Tv'nin en kaliteli işlerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yaptığı yorumlarla yine ne kadar yozluğun prim yaptığını belli etti.

Youtube'de yaptığı klişe dizi gömmeleri ile iyi bir prim yolu seçen Murat Soner devam ediyor..

Ekranlarda ki herkesin dalga geçtiği sözlerle klişe dizi eleştirmenliği yaparak sanki bir entelektüel imajı yaratmaya çalışan Murat Soner son zamanlarda ünlü kankalarına toz kondurmayan tavırlarına devam ederken hakkında hiç bir şey bilmediği dizileri 20 dakika şurdan burdan bakıp hadsizliğe vuran antipatik yorumlara devam ediyor. 

Murat Soner'in son olarak geçtiğimi günlerde final yapan ekranların tek kadınların kendi ayakları üzerinde durduğu güçlü kadın imajı veren acıtasyonsuz eğlenceli ters köşeli dizisi The Split uyarlaması Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında yaptığı yorumla ne kadar basit ve yoz oldunduğunu gözler önüne serdi. 

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Duayen TV eleştirmenlerin dahi hakkını verdiği diziyi yalan yanlışlığı cool tavırlarla yazan confirmation bias, copy paste ile her konu uzmanlığı ile kendisine title bile yapan bir Twitter kullanıcısı gibi basitçe prim kokan tavırlarla yorumlayan Murat Soner'e tepki de vardı. 

Twitter'da Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için yapılan kokuşmuş kullanıcıların "Bu dizi erkekleri eziyor küçük gösteriyor" yorumlarını aratmayan yorumlarla video çeken Murat Soner rüzgarı sektördeki kankacılığı ve teknoloji çağındaki ne kadar yozluk varsa prim görmesi ile daha çok ekmek yer gibi duruyor. 

Zaten sosyal medyada da Türk halkının yazın 2 ay izlediği romantik komedi tarzını sektörden silme düşmanlığı ile 2 ay içimizi açan dizileri cool tavırlarla gömmeye devam çünkü biliyorsunuz dram diziler o kadar farklı o kadar klişeden uzak ki evet zengin fakir teması üzerine bolca klişe acıtasyon dram şiddet cool ..