Sosyal medya fenomeni Murat Övüç sahne aldığı Kayseri'de gelen misafirlerle kavga etti. Sahne aldığı mekana gelen izleyicilere bağıran ve olay çıkaran Murat Övüç'ün sahnede kavga ettiği video gündeme geldi. Kayseri'de aldığı sahnede gelen izleyicilere bağıran ve kavga eden Murat Övüç'ün kavga videosu sosyal medyaya düştü. Murat Övüç izleyiciye bağırma, kavga etme videosu izle!

İnternet ünlüleri yavaş yavaş tv ekranlarına ve sahnelere de geçmeye başladı. Pek çok sosyal medya fenomeni, edindiği kitleden ve takipçilerinden ötürü çeşitli projelerde yer almaya başladı. Bunların arasında sosyal medyada çektiği eğlenceli ve neşeli videolarla Murat Övüç'te yer alıyor. Sosyal medyada sevilen ve milyonlara hitap eden Murat Övüç çeşitli eğlence mekanlarında ve düzenlenen etkinlikler de yer alıyor. Ancak Murat Övüç'ün adı bu defa aldığı sahnede seyircisiyle ettiği kavga ile anıldı.

Kayseri'de düzenlenen bir etkinlikte sahne alan Murat Övüç'ün sahne aldığı mekanda kavga çıktı. Sahneyi ve etkinliği izlemeye gelen bir grup kadınla sözlü kavgaya giren ve tatsız olaylar yaşayan Murat Övüç, seyircisine bağırdığı ve kavga ettiği video ile gündeme geldi. Ünlü sosyal medya fenomeni ve sahne sanatçısı Murat Övüç'ün seyiricisiyle ettiği kavga sosyal medyaya bomba gibi düştü. Murat Övüç'ün kavga videoları ise sosyal medyaya sızdı. İşte Murat Övüç'ün seyicisiyle kavga ettiği ve seyircisine bağırdığı video! Murat Övüç kavga videosu izle!

kako-dsFegfM8WoDJjWAy

Murat Övüç Seyiricisiyle Neden Kavga Etti?

Hem yurt içinde hem yurt dışında çeşitli sahnelerde yer alan ve sahneye çıkan Murat Övüç bu defa ise ülkemizin güzide şehirlerinden olan Kayseri'de sahneey çıktı. Mantısıyla ünlü olan Kayseri'de ünlü ve popüler bir mekanda sahneye çıkan Murat Övüç, çalıştığı işletmede müşterilerle söz dalaşına girdi ve mekanda kavga çıktı. Mekanda kavga çıkaran Murat Övüç'ün seyirciye bağırdığı video ise mekanın işletmecisi tarafından sosyal medyadan paylaşıldı.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç daha sonrasında yönelimini değiştirmiştir. Erkek bedeninde kadın davranışları sergileyen Murat Övüç, Huysuz Virjin'i örnek almaktadır. Huysuz Virjin gibi kadın kıyafetleri giyen ve yaptığı abartılı makyaj ile sahne alan Murat Övüç, pek çok matinede de sahne almaktadır. Aldığı sahnelerde de videolarda olduğu gibi neşeli ve komik tavırlarıyla dikkat çeken Murat Övüç, bu defa görenleri şoke etti.

Kayseri'de aldığı sahnede alkolü fazla kaçıran ve kendisi kaybeden Murat Övüç, kendisini dinlemeye gelen seyirci ile kavga etti. Söz dalaşına giren ve zaman içinde büyüyen kavga, meka işletmecisinin kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde Murat Övüç'ün izleyici ile kavga ettiği ve kendisini izlemeye gelen izleyici ile kavga ettiği görülüyor. Murat Övüç'ün seyircisi ile kavga ettiği haberlerini duyanlar araştırmaya başladı. Murat Övüç'ün sahnede bağırdığı kadın merak edildi. İşte Murat Övüç'ün seyirci ile kavga ettiği ve seyircisine bağırdığı video!

kako-HPCpEwTxK672klis

Murat Övüç Seyirciye Bağırdığı Kavga Videosu İzle!

1968 yılında Van’da doğan Murat Övüç'ün eğlenceli videoları sosyal medyada takipçilerini güldürmeye devam ediyor. 53 yaşındaki Murat Övüç'ün komik videoları sosyal medyada son derece ilgi görüyor. Çektiği komik videolar ile viral olan Murat Övüç'ün ipek kirpikleri ve dolgulu dudakları da görenlerin ilgisini çekiyor. Murat Övüç'ün son gündeme geldiği konu ise bunların dışında olumsuz bir konu oldu.

Daha önceleri de adı seyiricisine bağırdığı ve kavga ettiği haberleri ile gündeme gelen Murat Övüç'ün bu defa video ile gündeme gelmesi ise oldukça olay yarattı. Sahne aldığı işletmede gelen müşteriler ile kavga eden Murat Övüç'ün videosu, mekan işletmecisi tarafındna instagramdan paylaşıldı. Kayseri'de sahneye çıkan Murat Övüç'ün fazla alkol içmesiyle kontrolü kaybetmesi sonucunda kavga çıktı. Sahne sanatçısı ve sosyal medya fenomeni Murat Övüç, kendisini izlemeye gelen kadınlara bağırdı ve kavga etti. Murat Övüç'ün kavga videosu sosyal medyada gündem oldu.

Murat Övüç Instagram Hesabı: instagramda 2,9 milyon takipçisi olan Murat Övüç'ün instagram adresi muratovucofficiall 'dır. Murat Övüç'ün instagram hesabı; https://www.instagram.com/muratovucofficiall/?hl=tr