Doğum yaptığını iddia eden Mükremin Gezgin kavgası ünlülerin arasını bozdu! Hazal Kaya, Bergüzar Korel ve Ayşe Arman'ı etiketleyip tepki gösterdi!

Aylarca hamileyim diyerk gündem yaratan ve şiş karnıyla TikTok'ta videolar yayınlayan LGBT birey Mükremin Gezgin ünlülerin de arasını bozdu!

Dün Bergüzar Korel yaptığı paylaşımla Mükremin Gezgin'e büyük tepki göstermiş aynı zamanda hastane çalışanlarına ve Mükremin'in kucakladığı bebeğin ailesine seslenmişti.

Bugün Ayşe Arman'da Mükremin Gezgin'e tepki gösterdiği bir yazı yazdı. Tüm bunlar sonrası savcılılık Mükremin Gezgin ve doğum yapar gibi video çektiği hastane hakkında soruşturma başlattı. Mükremin Gezgin'in Tiktok ehsabı da kapatıldı. 

HAZAL KAYA'DAN BRERGÜZAR KOREL VE AYŞE ARMAN'A ÇOK SERT SÖZLER!

Olay sonrası bugün de Mükremin Gezgin'e destek tweetleri geldi. Kullanıcılar "Mükremin Gezgin'i bugün soruşturma sonrası öğrendim ne büyüttünüz yahu çocuklara tecavüz edilirken, kadınlar öldürülürken, onlarca çocukların hayvanların kullanıldığı video varken bir tane gayin mizansenini" yorumları yapıldı.

Oyuncu Hazal Kaya'da az önce yaptığı Instagram paylaşımında Bergüzar Korel ve Ayşe Arman'ı etiketledi ve 2 isme tepki vererek Mükremin Gezgin olayında tarafını belli ederek Gezgin'e sahip çıktı. 

Hazal Kaya paylaşımında "Asla anlamıyorum. Mükremin sadece 23 yaşında zeki bulursun bulmazsın gülersin gülmezsin. Ben mi bir şey kaçırdım ne oldu bu kadar tahammülsüzlük?  İsim verip hedef göstererek elinizde ne geçiyor? Mükreminin başına bir şey gelmesi durumunda sorumluluğu almaya hazır mısınız? " diyerek Bergüzar Korel ve Ayşe Arman'ı etiketledi!

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Ekran Alıntısı-5

HAZAL KAYA PAYLAŞIMINI SİLDİ!

Hazal Kaya daha sonra bu paylaşımını sildi ve yeni bir paylaşım yaptı. Kaya bu paylaşımında "Neyse eleştirdiğim şeye dönüşmek istemiyorum. Öfke ve tahamülsüzce paylaşım yapmak istemiyorum" diyerek şu yazıyı yayınladı;

Ekran Alsıntısı