Müge Anlı'da olay! Programda yer alan Mesut Kılıç uyuşturucu maddde kullanıp mı yayına çıktı? Mesut Kılıç'ın hareketleri stüdyoyu gerdi! Müge Anlı Sevda Kılıç nerede? Müge Anlı Mesut Kılıç Kimdir? Mesut Kılıç nereli? Sevda Kılıç öldürüldü mü? Sevda Kılıç katili kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Sevda Kılıç vakası ele alındı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sevda Kılıç'ın eşi şüpheli Mesut Kılıç'ın davranışları dikkat çekti! Sedav Kılıç'ın boşanma aşamasında ki eşi Mesut Kılıç'ın sert ve rahat tavırları Müge Anlı'ya cesavpları gündem oldu.

Sosyal medyada Müge Anlı'da konuk olan şüpheli Mesut Kılıç yasaklı madde mi çekip programa çıktı? Mesut Kılıç'ın tavırları Müge Anlı'yı çileden çıkardı!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine ilginç bri vaka ele alındı. Sevda Kılıç bulundu mu nerede? Sevda Kılıç kimdir?

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki kayıp Sevda Kılıç ile ilgli iddialarda şüphe eşi Mesut Kılıç'ta! o

NE OLMUŞTU?

19 Kasım 2021 günü Gaziantep Şehit Kamil'de ailesi ile birlikte yaşadığı evinden kayıp olan Sevda Kılıç aranıyor. 2 çocuk annesi olan Sevda Kılıç'ın yanına kimliğini aldığı da iddia ediliyor.

Programda Sevda Kılıç'ın eşi Mesut Kılıç yasaklı madde kullandığını satın aldığını ve Sevda'nın da kullandıığını iddia etti. Programa katılan Sevda Kılıç'ın kaynanası da oğlu ve karısının karı koca olarak yasaklı maddeyi hep içtikleri söyledi. Bağımlı olan Sevda Kılıç'ın kapı kapı madde ve almak için para dilendiği de söylendi.

Mesut Kılıç'ın hal ve hareketleri de sosyal medyada gündem oldu. Karısını dövdüğü de iddia edilen Mesut Kılıç gündem oldu. 

"HERKES SİZİN GİBİ BEŞİKTAŞ'TA YAŞAMIYOR SEN BENİM NASIL BÜYÜDÜĞÜMÜ BİLİYOR MUSUN" 

Mesut Kılıç'ın Müge Anlı'ya "Herkes sizin gibi Beşiktaş'ta yaşamıyor buralarda böyle demesi" Müge Anlı'yı çileden çıkardı! Müge Anlı "Ha yine tuttrumuş bahane.. Kendin o yaşamı seçmişsin sus şimdi. Senin semtinde yaşyan herkes böyle uyuşturucu kullannıp böyle mi yaşıyor? Soralım kardeşim sen kullanıyor musun karın kullanıyor mu?" diyip Mesut'ın komşusuna döndü ve komşular hayır yanıtını verdi.

Müge Anlı, Meust Kılıç'ın annesine sen torunların gibi bu Mesut'u da döver miydin küçükken diyince sorudu yaşlı kadın döverdim dedi bunun üzerine Müge Anlı "Al işte sonuç " deyince Mesut Kılıç annesini koruyup "Sen benim nasıl büyüdüğümü biliyor musun ki?" diye yanıt verdi.