Ünlü sunucu Müge Anlı senelerdir Atv ekranında  birçok  davayı ekranlara taşıdı.

Uzun yıllardır çözülemeyen davaların çözülmesine yardımcı olan başarılı televizyoncu  Müge Anlı, birtakım davaların da yine gündem olmasını ve ilerleme sağlanmasına hizmet etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı program bazen eleştiriler de aldı. Fakat meşhur sunucu bu program yardımı ile geniş kitleler tarafından izleniyor ve güzel reytingler alıyor.Milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Müge Anlı uzun yıllardır ATV ekranlarında faili meçhul, kayıp insanlar ve kayıp hayvanların bulunmasında büyük başarılara imza attı. İşte Müge Anlı’nın dizi versiyonu olarak yakında Nehir Erdoğan’ı Star TV ekranında izleyeceksiniz.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Elif adlı bir karakteri canlandırmaya hazırlanan başarılı oyuncu Nehir Erdoğan, bugüne dek  canlandırdığı karakterlerden çok farklı birisi olarak ekran başındaki izleyicilerin karşısına çıkacak.

Star TV ekranlarında yeni sezon için hazırlanan O3 Medya imzalı Suçlu dizisinde Müge Anlı’nın programlarını çağrıştıran görüntülere tanık olacaksınız. Dizide Nehir Erdoğan dışında, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren usta bir oyuncu daha yer alacak. Suçlu dizisi ile ilgili bütün merak edilenler haberimizde.

Sessiz Çığlık adlı bir tv programının sunucusu olarak Elif karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Nehir Erdoğan, reality show seçimi bir yayıncılığı izleyicilerin karşısına getirecek.

Kırmızı Oda Dizisi ile adından sıkça söz ettiren Erkan Petekkaya  yeni sezonda suçlu dizisi ile tekrardan izleyicilerin karşısına geçecek.  usta oyuncu Erkan Petekkaya Ömer adlı güvenlik amirini canlandırdığı Suçlu dizisi, Müge Anlı’nın, Müge ile Tatlısert programında anlattığına benzer bir katliam davasını çözmeye çalışan Ömer ile Elif karakterlerini bir araya getirecek.

Benim Adım Melek dizisinde üst düzey bir dram performansı sergileyen Nehir Erdoğan, kendisine sunulan bu yeni rolün altından da başarıyla kalkacaktır.