İrem Sak'ın senaryosunu yazdığı Modern Kadın dizisinin oyuncuları belli oldu! İşte Modern Kadın dizisinin oyuncu kadrosu! Modern kadın konusu ne?

İrem Sak'ın senaryosunu yazdığı Modern Kadın dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. 

İnsanlar Alemi Showuyla dikkat çeken Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteri ile ünlenen İrem Sak oyunculuğunun yanı sıra senarist özelliğini de açığa çıkarmaya karar verdi. ,

İrem Sak'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer alacağı dizisi Modern Kadın dizisinin çekimleri başladı. Dijital platformda yayınlanacak olan Modern Kadın dizisi oyuncuları kim merak ediliyordu.

İrem Sak'ın senaryosunu yazdığı Modern Kadın dizisinin oyuncuları belli oldu. Kadınların hayatına odaklanan Modern Kadın dizisi sete çıktı. 

Yapımcılığını TIMS&B Productions'dan Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Modern Kadın dizisinin çekimleri başladı.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Dizide genç, bekar ve çalışan bir modern şehirli bir kadının absürt ve rekabet dolu hikayesi eğlenceli şekilde anlatılacak. 

İrem Sak'ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise İrem Sak'ın ağabeyi Ayberk Sak oturuyor.

Dizide Gözde Kaya, Su Şanad, Hakan Satılmış, Özlem Tokaslan, Durul Bazan, Gürberk Polat, Kemal Okan Özkan ve Emre Turhan'ın yanı sıra Çukur dizisinin yıldızlarından Kubilay Aka ve uzun zamandır ekranlarda yer almayan Özgür Çevik ünlü oyuncu Hatice Aslan ve Hakan Ummak gibi oyuncular da konuk oyuncu olarak yer alacak.

MODERN KADIN KONUSU

Pınar genç, bekar ve çalışan şehirli bir kadındır. Pınar her şehirli Türk kadını gibi Doğu ile Batı arasında sıkışmıştır.

Bir yandan biyolojik saati ve diğer yandan kariyeri aynı hızla ilerlemektedir. Hem ailesine uygun hem kendine uygun prensini bekleyen Pınar anne mi olacak yoksa müdür mü?

Pınar tatillerde memleketi Sivas'a mı gidecektir yoksa Alaçatı'da story mi atacaktır.

Pınar'ın aşkı yeşilçam mı olacak yoksa amerikan romantik komedisi mi?