Yönetmen koltuğunda Ayberk Sak’ın oturduğu Modern Kadın dizisi hikayesi ile dikkat çekti. Modern kadın dizisi hem oyuncu kadrosu açısından hem de konusu bakımından oldukça beğenildi. Merakla beklenen dizinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte detaylar…

Senaryosunu İrem Sak’ın kaleme aldığı, Ayberk Sak’ın yönetmenliğini yaptığı Modern Kadın dizisi konusu bakımından oldukça ilgi çekti. Merakla beklenen dizisinin oyuncu kadrosunda hangi oyuncuların yer aldığı merak konusu oldu. Öte taraftan Modern Kadın dizisinin konusu da merak edilirken nerede ve ne zaman yayınlanacağı da soruluyor. Hadi şimdi hep beraber detaylara bakalım.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

4_1280x720-99

Modern Kadın Dizisi Konusu Ne?

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını yaptığı, TIMS&B Productions’ın yapımını üstlendiği Modern Kadın dizisinin çekimleri geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Dizi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından dizi severler tarafından ilgi çekti. Dizi severler tarafından Modern Kadın dizinin nerede ve ne zaman yayınlanacağı da sorulmaya başlandı.

Yönetmen koltuğunda Ayberk Sak’ın oturduğu Modern Kadın dizisi konusu bakımından oldukça beğenildi. Modern Kadın dizisinde yer alan Pınar karakteri genç, bekar ve çalışan bir kadındır. Doğu ve Batıl arasında sıkışmıştır ve sıkıştırılmaya devam etmektedir. Onunla beraber olmak isteyen erkekler arasında ailesine layık beyaz atlı prens olması gerektiğine inandırılmıştır. Biyolojik saati ve kariyeri aynı hızla ilerlerken Pınar anne mi olacaktır, marka müdürü mü? Bayramda memleketi Sivas’a mı gidecektir, Alaçatı’ya mı? Aşkı bulunca bir Yeşilçam filmi mi başlayacaktır, tipik bir Amerikan romantik komedisi mi? Olacak.

2_1280x720-121

Modern Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

TIMS&B Productions’ın yapımını üstlendiği, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını yaptığı, yönetmen koltuğunda Ayberk Sak’ın oturduğu Modern Kadın dizisi hikayesinin yanında oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenildi. Senaryosunu İrem Sak’ın kaleme aldığı dizisi sabırsızlıkla bekleniyor. İrem Sak sosyal medya hesabından paylaştığı ilk set günü fotoğrafları ile heyecan arttı.

Merakla beklenen Modern Kadın dizisinin oyuncu kadrosu da adından bahsettirecek gibi görünüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İrem Sak, Özgür Çevik, Hatice Aslan ve Kubilay Aka gibi birbirinde yetenekli oyuncular yer aldı. 35 yaşındaki başarılı oyuncu İrem Sak, yazarlık yönü ile de isminden söz ettirecek bir proje ile geliyor. Dijital bir platformda ekranlara gelmeye hazırlanan Modern Kadın dizisi 10 bölümden oluşacak. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.