Misafir dizisinin çocuk oyuncusu Toprak kimdir? Misafir Toprak gerçek adı ne? Emir Kaan Özkan kimdir? Emir Kaan Özkan nereli? Emir Kaan Özkan kaç yaşında? Emir Kaan Özkan dizileri?

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın başrolünde yer aldığı Japon draması Oasis dizisinden uyarlanan Misafir çocuk oyuncular çok sevildi.

Misafir dizisinde çocuk oyuncular hem yetenekleri ile hemde tatlılıkları ile göz doldurdu. Onlardan biri de Toprak karakteri! 

Fatih Aksoy'un yapımcılığına imza attı Misafir bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Perşembe akşamı reyting savaşında dahil olan Misafir çocuk oyuncuları şirinliklikeri merak uyandırdı.

Misafir dizisinin küçük oyuncusu Toprak merak edildi. Misafir Toprak gerçek adı ne? Misafir Toprak kaç yaşında? Misafir dizisinde tatlı mı tatlı Toprak karakterini çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan canlandırmaktadır.

emir-kaan-ozkan-oyuncu

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Emir Kaan Özkan kimdir? Emir Kaan Özkan kaç yaşında? Emir Kaan Özkan daha önce hangi dizilerde oynadı?

Emir Kaan Özkan, Micro Production menajerlik şirketine bağlıdır. Emir Kaan Özkan daha önce herhangi bir dizi de oynamamıştır. İlk kez Misafir dizisiyle oyunculuğa adım atacaktır. 

6183e40c4e3fe01adc70b115-1